Albă ca Zăpada – teatru pentru întreaga familie 3-10 ani @ Cluj

11:00 - 12:00
Duminică 20 Ianuarie 2019
Cluj-Napoca

Una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii pusă in scenă de una dintre cele mai longevive si mai iubite trupe de teatru din România. Spectacolul păstrază firul poveştii clasice,iar ingeniozitatea regizorului Cristian Pepino şi fantezia scenografică, creează o atmosferă plină de ritm în care binele învinge întotdeuna răul.

Ne deschidem inima împreună cu voi, și continuând tradiţia, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta „ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociatia Alfa Grup, pentru a veni în sprijinul copiilor instituționalizați, prin proiectul lor – Familii de suflet,pe care noi nu ne putem opri din a îl susține. Iar asta pentru că credem în ei, și în ceea ce fac!

Preţ bilet 39 lei si 49 lei în funcţie de poziționarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziționarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Unde? Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca, Piaţa Lucian Blaga 1-3

Recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani. Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Vă aşteptăm cu mic cu mare, la o oră de poveste !!!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 20 Ianuarie 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL