Alfie Kohn revine la Conferinţele „Totul despre parenting”

Cum ar fi să creşti un copil care să nu reacţioneze la frică? Cum ar fi să fii cel care susţine, conştient şi ferm, transformarea copilului într-un adult cu discernământ, simţ critic şi independent emoţional? Afla pe 21 mai direct de la Alfie Kohn, la conferinţele "Totul despre parenting".

Conferinţele „Totul despre parenting” sunt organizate de TOTUL DESPRE MAME, iar parteneri principali sunt Muzeul Naţional de Artă al României, MNAR, și Asociația pentru Comunicare Nonviolentă, prin președintele său, Monica Reu, trainer de comunicare non-violentă.

Participând la conferinţa susţinută de Alfie Kohn, la Bucureşti, vei afla de ce pedepsele şi recompensele sunt la fel de nocive şi vei înţelege mai bine ceea ce trebuie să faci pentru a creşte un copil curajos, sigur pe el şi lipsit de vulnerabilităţile generaţiei tale. Totodată, vei afla de ce competiţia nu e decât un obstacol în calea dezvoltării copilului, dar şi că premiile, concursurile și recompensele îi fac pe oameni să-și vadă semenii ca pe niște piedici în calea succesului lor.

 Conferinţele "Totul despre parenting"
Conferinţele „Totul despre parenting” se desfăşoara în Sala Auditorium a MNAR, cu intrare din strada Ştirbei Vodă nr. 1.

Biletele pentru cele două conferinţe, „Parenting necondiționat” şi „Argument împotriva competiţiei”, se pot cumpăra de aici: bit.ly/1qaIrPd.

Conferințele vor fi în limba engleză, dar pe parcursul întregului eveniment va exista și traducere simultană în limba română, în cască, pentru cei interesați.

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare, scrie pe adresa: [email protected].

Bilete la Conferinţele „Totul despre parenting”

 Conferinţele "Totul despre parenting"

EARLY BIRD (09 MAR – 04 APR) (REDUCERE MINIMA DE 25 RON PENTRU FIECARE CONFERINTA , DACA SUNT LUATE MINIM 2)

Parenting necondiționat – 190 RON

Argument împotriva COMPETIȚIEI – 190 RON

Toate – 330 RON

NORMAL (05 APR – 20 MAY) (REDUCERE MINIMA DE 50 RON PENTRU FIECARE CONFERINTA , DACA SUNT LUATE MINIM 2)

Parenting necondiționat – 240 RON

Argument împotriva COMPETIȚIEI – 240 RON

Toate – 380 RON

CUMPARARE DIRECT LA CONFERINTA

Parenting necondiționat – 260 RON

Argument împotriva COMPETIȚIEI – 260 RON

Toate – 400 RON

Cine e Alfie Kohn?

Alfie Kohn este autorul a 14 cărţi despre educaţie, parenting şi comportament uman, cărţi ce au fost traduse în 20 de limbi şi vândute în peste 500.000 de exemplare la nivel mondial. Încă din anii ’90 este adesea invitat să susţină conferinţe în SUA, iar din 2005 depăşeşte graniţele ţării, discursul său ajungând live la părinţii din întreaga lume. Munca sa de cercetare a fost premiată de instituţii precum The American Psychological Association sau The Canadian Teacher’s Foundation, iar volumul „Parenting Necondiţionat” a fost recompensat cu un Gold Award în cadrul National Parenting Publications Awards 2006.

După întâlnirea cu aproape 1500 de părinţi la Bucureşti, în cadrul conferinţelor Totul despre mame din 2013 şi 2014, după ce cartea sa, ”Parenting necondiționat”, a înregistrat vânzări record (fiind citită de peste 10.000 de tineri părinţi din ţara noastră), autorul american vine pentru cea de-a treia oară în România!

Va asteptam la Conferinţele „Totul despre parenting”!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Mai 2016

Program:
De la 10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL