Animale din Hartie. Activitati si Idei Creative Pentru Copii

Îţi aducem 5 activităţi creative pentru copii, cum să faci simplu animale din hârtie împreună cu copilul. Îţi vor fi necesare doar: hârtie, foarfecă, lipici şi un creion.

Te sfătuim să fii alături de copilul tău pentru a-l ajuta la realizarea acestor animale din hârtie. Recomandările de vârstă sunt relative, nu ezita să îţi ajuţi copilul să facă orice activitate pe care consideri că o poate prelua după ce învaţă mişcările.

1. Şoricel din hârtie

activitate copii +3 ani

Copiii se vor bucura să facă acest şoricel din hârtie extrem de simplu de realizat. Mai jos ai de fapt un playlist pentru a vedea cum puteţi realiza pe acelaşi model şi alte animale din hârtie: urs, iepure, porc, vulpe şi pisică. Nu uita să foloseşti hârtie de culoare potrivită pentru fiecare animal.

2. Elefant roz din hârtie

activitate copii +4 ani

De la minutul 01:00 vei vedea cum plecând de la câţiva cilindri făcuţi din hârtie A5 ajungem să construim un simpatic elefant roz.

3. Girafă din hârtie

activitate copii +5 ani

Această activitate pentru copii le dă acestora ocazia de a lucra un pic şi cu rigla pentru a măsura suprafeţele necesare pentru realizarea girafei. Nu rata aceasta ocazie, mai ales dacă cifrele nu sunt o mare noutate pentru cel mic şi nu îl frustrează să treceţi de etapa masurătorilor la tăierea suprafeţelor şi realizarea girafei.

4. Crocodil din hârtie

activitate copii +6 ani

Înarmează-te cu ceva mai multă răbdare pentru această activitate, va trebui să tăiaţi, să imbinaţi şi să lipiţi cu atenţie bucăţile de hârtie pregătite la inceput.

5. Ursuleţ panda semn de carte din hârtie

activitate copii +7 ani

Pentru lecturi ceva mai lungi trebuie să avem pregătit un semn de carte. Ca lectura să fie ceva mai interesantă facem un semn de carte pe măsură: un ursuleţ panda care necesită îndemânare şi concentrare. Pentru a face acest animal din hârtie vom avea pregătite foarfecă, lipici, hârtie albă şi neagră.

BONUS. Pokemon semn de carte din hârtie

Chiar dacă sunt personaje fictive, copii percep Pokemonii ca pe nişte animale mai ciudate pe care se vor bucura să le reproducă din hârtie.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU