Armonie în copilărie. Întâlnire directă între muzică și copilași 0-3 ani

11:00 - 12:00
Sâmbătă 23 Februarie 2019
Cluj-Napoca
ZĂNATEC vă propune o întâlnire directă între muzică și copilași (0-3 ani), într-un cadru intim, acasă la Ghidușel. Proiectul este inspirat de o mare violonista, Hilary Hahn. După ce a devenit mămică, aceasta și-a dat seama că este atât de dificil ca bebelușul ei să aibă parte de concerte de muzică clasică, și a început mici seminarii pentru mămici și nou născuți, în care aceasta le cânta la vioară. Știind că muzica clasică aduce mari beneficii copilașilor, ne-am gândit să vă invităm la astfel de „apropieri”, vom cânta lucrări aparținând în mare parte curentului baroc. Am încercat să alegem piese cât mai relaxante, acestea fiind compuse pentru două sau 3 instrumente : Ana Teodora Buia- vioară, Ilinca Forna – violă, Hania Moldovan – violoncel, pentru aproximativ 40 de minute.

Sensibilitatea la muzică se manifestă de la vârsta cea mai fragedă, ocupă un loc evident, central, în orice cultură și s-a născut probabil în același timp cu specia noastră. Muzica ne calmează, ne înviorează, ne împacă, ne alertează sau ne ajută să ne organizam și să ne sincronizăm munca sau jocurile.

https://www.thestrad.com/violinist-hilary-hahn-performs-music-for-babies/6891.article

Preț : 35 de lei
Vârsta : 0-3 ani
Înscrierea prin mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/Ghidusel/ sau la numărul de telefon :0740259426
Locație : Str, Calea Moților 143-145 ( stația de autobus Agronomie) Cluj-Napoca. Intrarea se face prin gangul clădirii. Vis-a-vis de Platina Shopping Center, dacă veniți cu mașina personală puteți parca gratuit 2 ore în parcarea subterană.

Vă așteptăm cu drag!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL