Armonie în Copilărie la Ghidușel. Întâlnire directă între muzică și copilași 0-3 ani @ Cluj

17:00 - 18:00
Sâmbătă 14 Decembrie 2019
Cluj-Napoca

ZĂNATEC vă propune o întâlnire directă între muzică și copilași într-un cadru intim, acasă la Ghidusel- Loc de joaca si ateliere pentru copii si bebelusi.

Știind că muzica clasică aduce mari beneficii copilașilor, ne-am gândit să vă invităm la un seminar pentru parinti si copii. În cadrul acestei „apropieri”, vom cânta lucrări aparținând compozitorilor W.A.Mozart și Béla Bartók, pentru cvartet : Ilinca Forna – vioară, Ana-Teodora Buia- vioară, Misu Osvat – violă, Adela Hania Moldovan – violoncel.

Sensibilitatea la muzică se manifestă de la vârsta cea mai fragedă, ocupă un loc evident, central, în orice cultură și s-a născut probabil în același timp cu specia noastră. Muzica ne calmează, ne înviorează, ne împacă, ne alertează sau ne ajută să ne organizam și să ne sincronizăm munca sau jocurile.

Preț : 45 de lei
Varsta: 0-3 ani

Înscrierea prin mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/Ghidusel/ sau la

numărul de telefon :0740259426

Locație : Str, Calea Moților 143-145 ( stația de autobus Agronomie) Cluj-Napoca. Intrarea se face prin gangul clădirii. Vis-a-vis de Platina Shopping Center, dacă veniți cu mașina personală puteți parca gratuit 2 ore în parcarea subterană.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
17:00 - 18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL