Atelier BRIZA – Dezvoltare Personală Integrală pentru Copii și Părinți – Comunicarea cu copilul tău

10:00 - 12:00
Sâmbătă 23 Februarie 2019
București

O întâlnire cu mult joc și voie bună, pentru copii și părinți împreună. Un atelier ce deschide porțile înțelegerii propriului copil într-un fel nou, a unui nou mod de a relaționa și comunica.

Cât de deschis este copilul tău în relație cu tine? Își comunică cu ușurință stările, ce îl doare, care sunt întrebările sale, cum se simte în mediul în care își petrece o mare parte din timp, de exemplu la școală?

Cât de deschis ești să îl asculți, cu adevărat să îl asculți? Ai senzația, la rândul tău, că ești ascultat? Copilul este cel mai abil barometru, el simte dacă ești prezent atunci când sunteți împreună, el simte dacă ești acolo lângă el sau mintea ta este în altă parte.

La acest atelier, copiii lucrează separat sub îndrumarea Călăuzelor BRIZA. Însoțim copiii și îi ghidăm către conexiunea cu lumea lor interioară, cu fantezia, imaginația și o gândire  liberă, curată și creatoare. Creăm spațiu ca fiecare copil să-și poată comunica trăirile, emoțiile și propria sa originalitate.

În acest timp, părinții lucrează împreună cu Călăuzele Călătoriei Inimii, exersând Practica Prezenței, privirea interioară și conștientizând diferite aspecte ale spațiului interior, dar și relațional. În ultima jumătate de oră, copiii și părinții se reunesc și împărtășesc ceea ce au trăit și au înțeles din experiență. Este marea întâlnire, din starea de Prezență, momentul deschiderii către profunzimile relației, al conexiunii și comunicării autentice.

Când? Sâmbătă 23 februarie, pe 2 grupe de vârstă

1. Prima grupă: 10.00 – 12.00 pentru copii între 6 și 9 ani
2. A doua grupă: 16.00 – 18.00 pentru copii între 10 și 13 ani

Preț

  • Un părinte & un copil: 120 lei
  • Un părinte & doi copii: 150 lei
  • Doi părinți & un copil: 160 lei
  • Doi părinți & doi copii: 190 lei

Înscrieri

Înscrierea pe site: http://www.calatoriainimii.ro/ro/Scoala-Maestrului-Interior/Calendar/1092-Atelier-BRIZA-Comunicarea-cu-copilul-tau

Detalii la [email protected]

Locație: Centrul Călătoria Inimii – Str. Ștefan Sănătescu 53 corp B, București


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2019

Program:
10:00 - 12:00
16:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL