Atelierul Craciunului – creativitate si conectare copii 2-3 ani

10:00:00 - 11:30:00
Sâmbătă 12 Decembrie 2015
București

Atelierul Craciunului – Globuri din fetru si povestea bradului de Craciun, un atelier plin de creativitate, conectare si joaca senzoriala cu Andreea Stefan.

Fetrul este o lînă moale postavită, foarte placută la atingere care poate fi decupată si cusută in multe feluri. Poți confecționa jucării și accesorii, iar in perioada sarbătorilor decorațiunile pentru brad sau casă, sunt o minunație.


Așa ca sămbătă dimineață, vă invităm să ne jucăm impreuna cu fetrul. Vom decupa si decora globuri, pe care apoi o sa le „prindem” intr-un alt brad de fetru. Poate vă imbogațim ideile pentru Crăciunul de anul acesta. 


Vom asculta povestea bradului de Craciun si vom incheia cu o joaca senzorială in lada cu minuni pe care o pregătim in fiecare weekend pentru voi.


Andreea vă va insoti in aceasta calatorie-joaca si mai știm că a pregătit si un colind pe care să-l cante impreună cu voi.

De ce să participi la Atelierul Craciunului ca părinte, alături de copilul tău?

  • ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
  • ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
  • redescoperi copilul din ţine
  • zâmbeşti mai des şi scapi de stres
  • îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
  • ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări

Cum vă inscrieți la Atelierul Craciunului?

Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabilă la [email protected]. Atelierul costă 50 lei, iar părintele însoţitor nu plăteşte. 

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, va rugăm că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare. 

 Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#. 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Decembrie 2015

Program:
10:00:00 - 11:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL