Atelier Darul Muzicii. Program de grup de introducere în lumea muzicii 7-15 ani @ Cluj-Napoca

17:00 - 18:30
04-11 Decembrie 2018
Cluj-Napoca

Un program de grup conceput ca o introducere distractivă în lumea muzicii. Învățarea muzicii devreme în viață poate face o diferență semnificativă în dezvoltarea abilităților sociale, cognitive și de comunicare.

Prin cântece vocale, jocuri/mișcări ș instrumenete musicale de percuție, participantii sunt introduși în fundamentele muzicii,ritmului într-un mediu de grup susținut și distractiv. Ei învață o gamă largă de cântece, rime, acțiuni și jocuri de mișcare, elementele de bază ale citirii notației muzicale în grupurile de vârstă mai înaintată, precum și obținerea unei introduceri în mediul de grup de școlarizare. Aceste clase reprezintă o fundație excelentă pentru a învăța. Folosind calitățile emoționale și structurale ale muzicii, copiii pot beneficia de o comunicare îmbunătățită, de dezvoltare personală, de învățare, de conștiință de sine și de interacțiune.

Atelierul “Darul Muzicii” va fi imparti pe trei zone de dezvoltare muzicala :

1. Activitati muzicale de grup – unde participanti învață cum sa-si foloseasca vocea si cum să cante la instrumente muzicale într-un ansamblu. Aceste activitati îmbunătățesc, răbdarea, deoarece copiii trebuie să-și aștepte rândul să se joace în mod individual. Intr-un cadru de grup, copiii ar fi expuși la diferite tipuri de muzică și instrumente care le-ar permite să fie mai flexibile și mai versatile în jocul lor. Redarea muzicii în lecții de grup încurajează, de asemenea, concurența pozitivă. Copiii pot învăța și se pot încuraja reciproc pentru a-și îmbunătăți abilitățile muzicale.

2. Lectii de pian- Invatarea pianului stimulează creierul. În timp ce înveți și cânți melodii, zonele stimulate ale creierului devin mai mari și, prin urmare, sunt mai active. Zonele care sunt responsabile de stocarea informațiilor audio, în special, sunt mai dezvoltate gandirea logico matematica este stimulata iar rabdarea, increderea si dezvoltarea socio-emotionala ajuta la interpretul in activitatile zilnice.

3. Creatie de instrumente muzicale: cream si cantam
-O activitate distractivă, educativă pentru copii, care combină muzica și durabilitatea mediului, cu multe beneficii de învățare. -unul dintre beneficiile interesante este dezvoltarea emoțiilor și a empatiei.
Creste si dezvolta stima de sine
Îmbunătățește abilitățile de ascultare
Îmbunătățește și promovează creativitatea și auto-exprimarea
Dezvoltarea motoarelor de ritmica și coordonare
Creste inteligenta emotionala si memoria

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Trainer : Eli Anamaria Claudia, profesor de pian si educatie muzicala .
Pentru copii cu varsta intre 7 si 15 ani.
Frecventa: bilunar, marti, intre orele 17.00, incepand cu data de 06 noiembrie!

Unde? Asociația ”Misionarii lui Padre Pio”, Str. Anatole France, nr. 39, Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Perioada:
04-11 Decembrie 2018

Ora incepere:
17:00

Ora terminare:
18:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL