Atelier de aranjamente florale pentru copii, Flori de Ziua Mamei

11:00 - 11:00
Duminică 06 Martie 2016
București

 

Lumea lui MOMO te invita la un atelier de aranjamente florale copii 5 ani – 10 ani, cu un designer florist cu mult drag de copii si mare pofta de joaca, Oana Bernecher.

O data in an e Ziua Mamei, iar noi suntem deja obișnuiți să o surprindem in fiecare primăvară cu un dar altfel: i-am facut martisoare, i-am desenat și o felicitare, i-am adus in dar o floare, i-am înșirat margele lucitoare daar un copac cu flori naturale poate că nu ne-am gândit până acum!!!

Facem asa: voi veniti la MOMO, sambata dimineata pe la ora 11.00, noi ne pregatim cu primele flori ale primăverii, panglicute colorate si alte minuni pentru decorat si ne punem impreuna pe treaba, astfel incat la sa puteti pleca acasa cu cel mai frumos, parfumat si colorat COPAC CU FLORI pentru mama. Oana va va impărtași secretele ei despre cum se cresc, se îngrijesc și se iubesc florile!

Să fiți siguri, că nu ne lăsăm cu una cu doua, până nu căntam in cor un strașnic E ziua ta Mamicooooo, să se auda dincolo de Cișmigiu!

 

Detalii Atelier de aranjamente florale copii

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Rezervările se fac doar la email: [email protected], însă, pentru detalii vă raspundem cu drag la numarul de telefon 0723.565.113.

Atelierul dureaza 60-70 de minute, și costa 50 lei/copil. Incurajam să participe și părintele, joaca e intotdeauna conectare 100%. Și nu vă costă nimic 🙂

Și pentru cine nu stie, căsuța noastră se afla pe Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti (zona Berzei/Stirbei Voda/ Schitu Magureanu) , cod acces poarta 4321#.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 06 Martie 2016

Program:
11:00 - 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL