Atelier de colaj si pictura cu degetelele – Mami noi suntem o inima!

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 23 Februarie 2013

Sambata 23 februarie, micutii pot participa la activitatile creative pentru copii – Mami noi suntem o inima!

Atelier de creativitate, joaca si voie buna pentru mamici si pitici (2-3 ani)
Manile noastre se unesc intr-o inima..hai sa incercam sa vedem cum iese si pe hartie. Hai sa facem un tablou impreuna. Desenam, decupam si apoi coloram cu manutele. Apoi le lipim intr-un tablou. Si-l pastram acasa sa ne amintim mereu.
Te asteptam mamico alaturi de puiul tau sa va jucati impreuna si dati valoare timpului vostru, intr-un atelier in care creativitatea dar mai ales bucuria sunt nedespartite.
Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier la [email protected]. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Durata 60 minute. Va rugam sa ajungeti la timp, ne propunem sa incepem la fix.
Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash).

Parintii pot ramane alaturi de copii sa lucreze impreuna, insa nu platesc. Ceai cald si mere de la noi. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51 sau in avans in cont bancar RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA, . Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: [email protected], in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe.
Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier care se intampla periodic sambata, iata care sunt variantele:
180 lei – 4 intrari (abonament valabil 2 luni)
320 lei – 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL