Atelier de confectionat globuri pentru Bradul de Craciun la Clubul Miruna

16:30 - 18:00
Sunday 11 December 2016
București

Pentru ca se apropie cu pasi repezi Sarbatorile de Iarna, Clubul Miruna va invita pe 11 decembrie la un atelier de confectionat globuri pentru Bradul de Craciun, sub coordonarea doamnei Florina Turcescu-Mitrea, artist plastic.


Atelierul este destinat copiilor de 4-12 ani, insotiti de parinti.

Intr-o atmosfera de sarbatoare, cu ceai cald si aromat si colinde specifice momentului, copiii vor putea lucra impreuna cu parintii ornamen
tele de Craciun. O astfel de activitate le dezvolta concentrarea si atentia, rabdarea, increderea in sine si simtul estetic. Parintii se vor putea relaxa si deconecta de stresul zilnic si vor putea petrece un timp de calitate alaturi de copiii lor.
Globurile vor fi decorate prin tehnica papier-mache, lucrandu-se cu servetele cu motive specifice Craciunului, cu lipici si pensule.

Detalii Atelier de confectionat globuri pentru Bradul de Craciun 

Pretul este de 45 lei / participant / atelier de 1 ora si jumatate, materialele de lucru fiind incluse in pret.

Copiii vor putea pastra ca amintire globul confectionat de ei. Pentru fratior, surioara sau un parinte care va dori sa-si decoreze propriul globulet de Craciun, se va plati in plus numai 15 lei/persoana.

  • Locația: Clubul Miruna Str. Traian nr. 160

Participarea este posibilă numai în limita locurilor disponibile şi doar pe bază de înscriere efectuata pana la data de 10 decembrie, ora 16 prin transmiterea unui e-mail la adresa [email protected] sau sunând la numărul de telefon 0723147216.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 11 December 2016

Program:
16:30 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL