Atelier de creat globuri de Craciun

11:30:00 - 11:30:00
Sâmbătă 21 Decembrie 2013

Cum vrei sa arate globul tau de Craciun? Atelier de creat globuri din flori, petale, perle sau inimioare… cu Oana Bernecher

glob..alb, rosu, verde..sau roz? oricare glob facut de noi ti-ar placea, al tau va fi cu totul special, pentru ca e gandit si creat de tine..in plus,  tu iti alegi culoarea, iti „perforezi” formele si iti creezi compozitia. Si legi exact panglica sau snurul care te inspira. La finalul atelierului pleci acasa, cu o decoratiune de Craciun care te va bucura si iti va incanta bradul.
Daca ai 4, 6, 10 sau chiar 12 ani, vino sambata alaturi de Oana in Lumea lui MOMO, la ultimul atelier din acest an. Iti vom oferi momente bune de socializare, creativitate si joaca, multa buna dispozitie si relaxare daca esti om mare :-). Cantam si un colind, bem un ceai bun de fructe si ne luam la revedere pe anul acesta. Ne reintalnim dupa 8 ianuarie, proaspeti precum anul care va incepe!

Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60-70 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste copilul).

(10% reducere pentru  frati)

Inscriere: Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare. Taxa se achita la intrarea in atelier.
In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email.

Detalii la telefon: 0723.565.113  Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1,

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Decembrie 2013

Program:
11:30:00 - 11:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL