Atelier de creaţie florală la Antipa. Ornamente de Craciun

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 14 Decembrie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa să realizaţi pentru familia voastră, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale şi coroniţe pentru ornarea casei, cu ocazia Crăciunului.

floralFie că sunteţi copii, tătici, mămici, bunice sau bunici, cu siguranţă vă bucuraţi de sărbătorile de iarnă. Şi ce poate fi mai frumos pentru întâmpinarea lui Moş Crăciun decât un aranjament din brad, trandafiri, Ilex, Amaryllis, decorat cu globuri, fundiţe, beţe de scorţişoară, conuri de brad, felii de portocale, special creat chiar de voi?

Atelierul provoacă familiile cu copii să experimenteze arta designului şi a practicilor hand-made. Vă aşteptăm să vă surprindeţi musafirii realizând, cu familia, un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu părinţii sau bunicii, fericit completată de realizarea unor decoraţiuni, va ajuta copiii să devină creativi, îndemânatici şi să înveţe, încă din copilărie, semnificaţiile şi obiceiurile Crăciunului.

Preţul participării este de 150 lei/ doi părinţi/ doi bunici şi un copil; 200 lei doi părinţi/doi bunici cu doi copii; 110 lei/ un părinte/bunic(ă) şi un copil; aranjamentele florale realizate rămân participantilor în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării ”buchetului” sau coroniţei.

Şi încă ceva…..Partenerii de la ”Splendor” vin cu tehnici de design floral, iar noi, cei de la ”Antipa”, ne pregătim să vă spunem câteva legende despre flori.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: [email protected].
Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa .

Telefon: 021.312.88.26 / Fax: 021.312.88.63

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL