Atelier de Creație și Îndemânare “Coroniţa Mea de Crăciun”!

10:00 - 11:30
Sâmbătă 14 Decembrie 2019
București

Copii, haideți să întâmpinăm împreună Sarbatorile Craciunului la Atelierul de creație și îndemânare “CORONITA MEA DE CRACIUN”!

Fie că vorbim de crenguțe sau conuri de brad, clopoței, panglică colorată, scorțișoară și felii de lămâie ori portocală, fiecare copil își va găsi aici inspirația și suportul pentru a-și pune în practică imaginația și creativitatea.

Apoi asezonăm cu globuri, fundițe de catifea, conuri de brad, lumânări și bineînțeles multă imaginație! Rămâne doar să alegeți culorile preferate!

În plus, Clubul Copiilor Isteți vă pune la dispoziție o mulțime de materiale pentru a crea cele mai interesante, colorate și personalizate felicitări, pe care să le oferiți persoanelor dragi!

Copiii trebuie doar să fie curioși, să aibă inspirație și chef de lucru, iar la sfârșitul atelierului vor pleca cu o coroniță și o felicitare de Crăciun, care le va decora camera sau le pot face cadou celor dragi.

Pentru că orice copil devine mai încrezător în el atunci când își demonstrează lui și altora câte lucruri minunate poate realiza cu mânuțele lui!

Așa cum v-am obișnuit dragi părinți, va asigurăm o atmosferă caldă – o carte bună, un ceai cu aromă de scorțișoară sau o cafea aromată!

Detalii atelier de creație

  • Categorie de varstă 4-10 ani
  • Dată: 14.12.2019,
  • Ora 10:00 -11:30
  • Număr participanți 8 – 12 copii
  • Preț atelier: 55 lei/ copil
  • Locație: Clubul Copiilor Isteți
  • Adresa: Str. Virgil Plesoianu nr. 14A, Bucuresti, Sector 1
  • Trainer: Simona Egu

Dacă v-am făcut curioși, vă așteptăm cu drag să ne contactați pentru a va confirma prezența la telefon 0768 92 92 91 sau pe email [email protected].


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
10:00 - 11:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Copiilor Isteti

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Petöfi Sándor, Str. Virgil Plesoianu 14A, 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL