Atelier de dezvoltare senzorială prin teatru 1-3 ani „Culori”

1-3 ani
18:30 - 19:30
Vineri 17 Iunie 2016
București

Teatrul din Podul Meu va astepta vineri, 17 Iunie, la ora 18:30 la Kindi cu noul spectacol atelier de dezvoltare senzorială prin teatru 1-3 ani: "Culori", regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

Deschidem ochii uimiţi şi vedem o lume în culori. Roşul, galbenul şi albastrul se combină între ele şi devin altceva. Minunile se întâmplă sub ochii noştri curioşi. Pe o muzică antrenantă mai apar și perne, fluturi, pene, panglici şi mai ales multe, multe culori! Toate mânuite de către actorul Voicu Hetel.

Actor al Teatrului ”Ion Creangă”, Voicu i-a obișnuit pe copiii și părinții care vin la Kindi cu mini-spectacole fascinante pentru cei mai mici prieteni ai acestui loc. De data aceasta el te asteapta la un nou spectacol atelier de dezvoltare senzorială prin teatru 1-3 ani: „Culori”!

Sunt atent pregătite și foarte bine documentate pentru specificul fazei senzorio-motorii de dezvoltare a copilului, iar aceasta se vede în durata suficient de mare în care copiii reușesc să rămână concentrați și implicați.

Kindi este un concept educațional ce susține stimularea adecvată a copiilor între 0-3 ani, inclusiv prin activități de natură senzorială, fiind la rândul său construit pe principii de educație non-formală de orientare Montessori.

Iar misiunea comună pentru Teatrul din Podul Meu și Kindi este aceea de a-i stimula pe copii, de la vârstă cât mai mică, să rămână în contact cu ei înșiși și să experimenteze mediul, pentru dezvoltarea lor autonomă pe termen lung.

Câte minuni sunt în jurul nostru: seminţe, pene, cutii, culori, lucruri mari şi lucruri mici, uşoare şi grele, o lume magică ce se aşterne în jurul nostru şi aşteaptă să fie cucerită de mânuţe mici şi de minţi isteţe.

Detalii spectacol atelier de dezvoltare senzorială prin teatru 1-3 ani „Culori”

  • Atelier recomandat copiilor între 1 – 3 ani, însoțiți de un adult.
  • Număr limitat de locuri.
  • Preț: 50 lei. Părinții nu plătesc.
  • Locația: Kindi, Str. Delea Veche nr. 35, sector2.
  • Înscrieri PÂNĂ MIERCURI (15 iunie) la [email protected] sau [email protected]
  • Tel. 0733 906 688.
  • Informatii si la kindi.ro/contact/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 17 Iunie 2016

Program:
18:30 - 19:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Kindi

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Delea Veche 35

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL