Atelier de educatie parentala cu Monica REU. Agresivitatea copiilor. Cauze si instrumente empatice de gestionare

Sambata 16 Aprilie 2016 are loc un atelier de educatie parentala special cu Monica Reu: Agresivitatea copiilor. Cauze si instrumente empatice de gestionare.

Ca părinți, suntem puși în dificultate și atunci când copiii noștri au comportamente agresive, și când cad victime ale unor astfel de comportamente din partea altor copii.

Când înțelegem mai bine mesajele pe care copiii încearcă să le transmită prin manifestările lor agresive și reușim să ne stăpânim propriile porniri, avem posibilitatea de a acționa în mod conștient și empatic, într-o manieră în care să fim un exemplu real pentru ei și în care să-i ajutăm să-și exprime emoțiile eficient și nonviolent.

Vă invit să explorăm împreună la acest atelier de educatie parentala cum putem aborda manifestările agresive într-o manieră care…

  • să-i ajute pe copii să navigheze sănătos momentele de criză
  • să le ofere celor mici valoroase abilităţi sociale şi de rezolvare de conflicte
  • să le transmită copiilor valorile pe care ne dorim să le transmitem

Detalii organizare atelier de educatie parentala 

Atelierul va avea loc sâmbătă, 16 aprilie (10:00 – 15:00) la Lumea lui Momo, Strada Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1

Taxa de participare este 160 RON de persoana sau 300 RON de cuplu, dacă participă ambii părinți. Înscrierile au loc la [email protected] Numărul de locuri este limitat, iar fiecare loc este asigurat după achitarea integrală a taxei.

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

La începutul anului 2010 a dat naștere celui mai transformator program de dezvoltare personală – fiica ei, Emma. La jumătatea aceluiaș an, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”, din dorința de a împărtăși părinților modul în care Comunicarea Nonviolentă ajută la crearea și consolidarea unei relații bazate pe încredere, respect și empatie, și poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Până în momentul de față, cursul Educație Empatică s-a bucurat de succes în București, Cluj-Napoca, Brașov, Piatra Neamț, Iaşi, Târgu Mureş, Constanța și… Bruxelles.

O prelungire firească a acestui proiect a reprezentat-o programul “Educație Empatică în școală și grădiniță”, ce a fost susținut până acum la Transylvania College în Cluj Napoca, Casa Montessori din București, Școala Gimnazială din Sînpetru.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi găsiţi aici.

Va asteptam la Atelier de educatie parentala Agresivitatea copiilor. Cauze si instrumente empatice de gestionare!

Detalii la telefon: 0723.565.113.  Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Aprilie 2016

Program:
10:00 - 15:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL