Atelier de flori din hârtie colorată pentru copii de 5-12 ani la Lente

11:30 - 13:30
Sunday 07 May 2017
București

Lente ne invita la un atelier din hartie colorata pentru copii, unde isi pot exersa creativitatea si dexteritatea intr-un mediu placut.

 

Cunoașteți niște mânuțe îndemânatice și foarte creative? Dacă da, atunci le așteptam la atelierul nostru unde, din cartoane și hârtie colorată, cu bețe din lemn, panglici sau sfoară, lipici, sclipici și foarfece vom realiza cele mai colorate și mai vesele buchete de flori din câte s-au văzut până acum!
Cei mici vor învăța cum să realizeze trandafiri, dar nu numai, cu ajutorul îndoiturilor și plierii.
Inspirate de culorile și bucuria primăverii, buchetele de flori vor putea fi oferite în dar sau pot deveni mici decorațiuni inspirate pentru propria cameră. Păstrând amprenta personalității micilor creatori, buchetele de flori sunt și un excelent mod de dezvoltare a creativității și dexterității.

Detalii atelier de flori din hartie colorata:

Taxa de participare: 50 lei/copil (include materialele necesare atelierului și o cafea pentru părintele temerar)
Înscrieri la [email protected] – 15 locuri disponibile

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.
Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.
Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!
**********************
Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.
 În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.
*********************
Lente nu e un bistro obișnuit.
Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 07 May 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL