Atelier de inteligență emoțională (7-12 ani)

18:30:00 - 20:00:00
Marți 22 Ianuarie 2013

 

Acest atelier de dezvoltare personala pentru copiii intre 7 si 12 ani isi propune sa le prezinte acestora modalitati de stimulare a inteligentei emotionale, oferindu-le tehnici si instrumente pentru a fi mai increzatori in ei, mai abili in relatiile pe care le formeaza si in procesul de comunicare.

In fiecare marti de la ora 18.30, incepand cu 22 Ianuarie 2013 si pe parcursul a 4 sedinte, cu ajutorul lectorului Monica Nicolae folosind metode interactive de lucru, jocuri si activitati artistice, copiii vor invata sa isi identifice mult mai clar emotiile si sa le gestioneze mai eficient.

Intelegerea emotiilor, a starilor sau situatiilor pe care le experimenteaza, le va oferi copiilor premisele creerii unor relatii sanatoase cu cei din jur, un grad de adaptare sporit indiferent de contextul social in care se afla si o modificare pozitiva a confortului si imaginii personale.

Atelier 1Primul atelier se concentreaza asupra modalitatilor in care percepem emotiile si a capacitatii de a detecta si descifra aceste emotii din imaginile si sunetele cu care se confrunta copii sau din manifestarile artistice si situatiile sociale in care se afla. Impreuna cu lectorul, copiii isi dezvolta capacitatea de a identifica atat propriile emotii, cat si a celor din jur, parinti, colegi, persoane nou cunoscute.

Atelier 2 – In cea de a doua intalnire, folosind activitati artistice, participantii isi vor modela abilitatile de a utiliza si exploata emotiile pentru a facilita diferite activitati cognitive – gandirea analitica, adaptarea si adecvarea comportamentului la diferite situatii, gestiunea si rezolvarea problemelor.

Atelier 3 – Odata familiarizati cu manierele de percepere si utilizare a emotiilor, cel de-al 3 lea atelier se concentreaza asupra intelegerii emotiilor. Jocurile si activitatile se vor axa de aceasta data asupra capacitatii de a intelege limbajul emotional si de a aprecia relatiile complicate ce pot aparea intre diferitele emotii pe care le experimenteaza oamenii.

Atelier 4 – Ultima intalnire va avea ca subiect gestionarea emotiilor copiilor si capacitatea de a regla emotiile proprii si ale celorlalti, atat cele pozitive, cat si cele negative, cu scopul valorificarii acestora pentru a obtine ceea ce isi doresc, pentru a castiga incredere in sine si in abilitatile proprii de a se descurca fara ajutorul adultilor.

Cost: 180 ron

Cost redus: 160 ron (card fidelitate)

Numar maxim persoane: 12

 

Va puteti inscrie la atelierele pentru copii prin email la [email protected] sau folosind formularul de aici. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22

Pentru inceperea fiecarui atelier pentru copii este necesar sa existe un numar minim de 10 cursanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3 (linga Piata Rosetti)  sau in contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

Mai multe detalii despre cursurile pentru copii organizate de Fundatia Calea Victoriei – click aici.

NOTA: Atelierele pentru copii organizate de Fundatia Calea Victoriei nu se adreseaza copiilor cu nevoi speciale.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Marți 22 Ianuarie 2013

Program:
18:30:00 - 20:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Scoala de Arte si Maniere

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Soare, nr. 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL