Atelier de mozaic pentru cel mici

11:00:00 - 11:00:00
Saturday 25 January 2014

Atelier de creativitate si joaca pentru parinti si copii de 2-3 ani cu Cristina Timofte

mozaicVremea de afara nu ne lasa sa ne bucuram de iarna, aproape ca nu mai stim cum arata zapada sau cum se simt fulgii de nea pe obraz. Asa ca am lasa deoparte iarna, si trecem la visat..VARA!

Cu o bucata de lut sau plastelina naturala, o mana de pietricele, niscaiva scoici, bilute colorate sau oglinjoare vom crea impreuna cel mai original mozaic…cat sa se bucure toata familia!

Si toate acestea pentru ca…in primii ani de viata joaca este o componenta esentiala, si prin joaca si jocuri, copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei si lumea in care traiesc. La aceasta varsta, dar nu numai, joaca functioneaza ca un instinct. Pentru copii este o sursa nesecata de energie, si in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul.

Detalii

Durata atelier: 60-70 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste copilul).

(10% reducere pentru  frati)

Inscriere: Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de inscriere la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare. Taxa se achita la intrarea in atelier.
In caz de anulare, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte prin telefon sau la adresa de email.

Detalii la telefon: 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 January 2014

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL