Atelier de pictat lampioane pentru copii de 5-12 ani la Lente

11:30 - 13:30
Sunday 21 May 2017
București

Lente ne invita la un atelier de pictat lampioane pentru copii de 5-12 ani ce are loc duminica 21 Mai, unde veti putea crea mici opere de arta.

Cu o istorie îndelungată în cultura asiatică și o simbolistică pe măsură, lampioanele sunt folosite astăzi în scopuri decorative, pentru a înfrumuseța spațiile în care sunt amplasate, creând un climat relaxant și armonios. Colorate și delicate, acestea devin mici opere de arta în mâinile copiilor creativi. Fie că vom picta pe ele crenguțe de cireș, fie că le vom decora cu flori de primăvară, fluturi sau cu mici floricele din hârtie ori le vom “transforma” în urși panda, tigri și alte animăluțe, acestea vor aduce zâmbetul pe buzele fiecărui copil.

Detalii Atelier de pictat lampioane:

Înscrieri la [email protected] – 15 locuri disponibile

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.
Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

**********************

Programul fiecărei duminici va fi anunțat la începutul săptămânii.
Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.
Taxa de participare este de 50 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar).

Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.
Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.
**********************
Lente nu e un bistro obișnuit.
Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 21 May 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL