Atelier de pictură pentru copii +7 ani la Colour World – Constanta

11:30
Sâmbătă 24 Februarie 2024
Constanta

🎨 Este ocazia ideala pentru cei mici sa invete ceva nou intr-un mediu relaxant si creativ.

🖌 Prin pictură, copilul poate chiar să câștige încredere în sine. Copiii, ca și adulții, se simț bine atunci când dețin cunoștințe noi, când văd că se dezvoltă și încep să ducă la bun sfârșit sarcinile care le-au fost încredințate.

🐈‍⬛ De aceea, atunci când copilul vă arată desenul său, chiar dacă este destul de abstract, el găsește sens în acesta și are nevoie de confirmări exterioare. Laudele sunt un lucru bun, iar dacă vin de la mama sau tata, sunt neprețuite. Prin primirea aprobării din partea voastră, copilul se va simți complet și validat și va câștiga încredere nu numai în abilitățile sale creative, ci și în personalitatea sa în ansamblu.

👧 vârsta minimă 7 ani
Durata atelier – 90 minute.
Cost atelier – 50 lei (materiale incluse)

☎️ Pentru rezervari va rugam sa necontactati la numarul de telefon 0726 404 264.

📍 Colour World, Vasile Lucaciu nr. 1 (colt cu bd. Mamaia, vis-a-vis de Universitatea Ovidius), Constanța – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: Colour World – Constanta

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 24 Februarie 2024

Program:
De la 11:30

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL