Atelier de povesti pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 10 Noiembrie 2012

 

Pentru copiii intre 5 si 9 ani, puteti gasi activitati creative si educative pentru petrecerea timpului liber, participand la Atelierul de povesti si creativitate.

Poveşti. Personaje. Jocuri – O incursiune minunată în lumea poveştilor va incepe pe 10 Noiembrie, ora 11 si va avea loc in fiecare sambata pe parcursul a 5 saptamani.

Prin atelierele pentru copii de la Fundatia Calea Victoriei, acestia se vor apropia de poveşti prin cuvânt, formă şi culoare, descoperind lumea obiectelor şi întâmplări din viaţa personajelor. Pătrunzând în acest univers plin de fantezie ei îşi vor dezvolta imaginaţia, vocabularul şi dorinţa de cunoaştere.

Pe parcursul acestor intalniri, copiii îşi vor testa aptitudinile şi  personalitatea, vor învăţa să construiască, să deseneze, să spună şi să scrie poveşti, stimulându-şi imaginaţia şi autodescoperindu-se.

Lector: Gratiana Lazarescu

Tematica atelierelor:

Atelierul 1. Continuă povestea!

Copiii vor asculta un fragment din începutul unei poveşti, pe care apoi fiecare dintre ei o va continua fie desenând, fie scriind.

Atelierul 2. Povestea din afara poveştii

Pornind de la o poveste clasică, copiii vor descoperi momentele „nepovestite” ale textului. Apoi, fiecare la rândul lui va povesti ce crede că s-a întâmplat în momentele extra-text ale poveştilor.

Atelierul 3. Povestea din cutie

Cuvintele-cheie ale poveştii vor fi scrise şi desenate pe bileţele pe care copiii le vor alege dintr-o cutie, iar apoi, ajutându-se unii pe alţii, vor construi o poveste folosind aceste cuvinte şi imagini.

Atelierul 4. Pe firul poveştii

Plecând de la o idee din viaţa lor reală, copiii o vor continua pe rând, unul de la altul, ducându-i fiecare mai departe firul, pas cu pas, astfel creând ei înşişi o poveste pe care o vom numi „povestea – tren”.

Atelierul 5. Povestea invenţiilor

Câteva descoperiri din istoria omenirii vor fi imaginate de copii în câte o poveste pe care aceştia o vor desena.

Cost: 220 lei

Cost redus: 200 lei (card fidelitate)

Numar maxim persoane: 14

Va puteti inscrie la atelierele pentru copii prin email la [email protected] sau folosind formularul de aici. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22

Locatie: Cursul are loc la sediul Fundatiei din str. Caimatei 20, etaj 3

Pentru inceperea fiecarui atelier pentru copii este necesar sa existe un numar minim de 10 cursanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3 (linga Piata Rosetti)  sau in contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

NOTA: Atelierele pentru copii organizate de Fundatia Calea Victoriei nu se adreseaza copiilor cu nevoi speciale.

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 10 Noiembrie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Scoala de Arte si Maniere

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Soare, nr. 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL