Atelier de socializare De-a profesorii cu Leo, Chit si Maggie

Atelierul de socializare "De-a profesorii cu Leo, Chit si Maggie" ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Cui se adreseaza:

Este un atelier de socializare fara limita de varsta.

Ce facem in cadrul atelierului:

Pornim de la ideea „Ce ar fi daca pentru o zi – de 1 Iunie – rolurile s-ar schimba, iar cei mici sa le predea celor mai mari?”

Facem cunostinta cu Leo, Chit Maggie, ne imprietenim cu invitatii.

La atelier participa aproximativ 5 elevi de liceu (15-16 ani) care vor fi ELEVII.

COPIII  (3-7 ani) care se vor inscrie – vor fi PROFESORII.

Impreuna se vor juca, fiecare copil mai mic fiind PROFESORUL unuia de liceu.

„Profesorii” le explica jocurile celor mari si ii corecteaza atunci cand gresesc. Copiii de liceu sunt invatati dinainte sa intre in jocul celor mici si sa se lase ajutati, sa le arate celor mici ce au lucrat si sa ii intrebe daca e corect.

Jocuri propuse: desen, pictura, jocuri de asociere cu cartonase, jocuri de rol, intrebari simple de cunostinte generale, cantece, poezii, jocuri distractive: „Un elefant” , „Ursul doarme”, „Taranul e pe camp”.

Beneficii pentru copii:

Atelierul ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Ii face pe cei mici sa fie mai stapani pe ei si sa se arate valorosi, utili, capabili.

Ii ajuta sa vada viata si din alte perspective (cea a profesorului / adult).

Atelier de socializare De-a profesorii cu Leo, Chit si Maggie

Ce afla parintii:

La finalul atelierului, parintii primesc prin email o fisa de feed back privitoare la modul in care s-a descurcat copilul si ce a invatat in cadrul atelierului.

Traineri si coordonator:

Liliana Popovici – psiholog/psihoterapeut, voluntarii implicati si Diana Zanfir psiholog/psihoterapeut (coordonator program socializare).

Cine este Diana Zanfir?

Atelier de socializare De-a profesorii cu Leo, Chit si MaggieDiana Zanfir – psiholog clinician si psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale, terapeut ABA, coordonator ABA, presedinte al asociatiei Evolution Center HSM, educator si director educativ cu experienta de 10 ani in invatamantul prescolar ce a lucrat si a integrat in invatamantul de masa copii cu TSA colaborand cu gradinite particulare recunoscute international si gradinita de stat acreditata european.

Fondator al programului de socializare pentru copii „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” – program ce imbina dezvoltarea abilitatilor de socializare cu dezvoltarea personala si emotionala a copilului mic punand premisele la o cat mai buna adaptare sociala si integrare adecvata ca viitor scolar/adult.

Autor de carte pentru copii „Spiridusul florilor” si de articole de specialitate referitoare la tulburarea opozitionista la copii si strategii de lucru la clasa si articol despre comportamentele violente la copiii – strategii de preventie si interventie.

Citeste mai mult aici: Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie

Diferentiere pe piata fata de alte asociatii care organizeaza ateliere pentru copii:

  • Suntem singurii care completeaza fisa de monitorizare a copilului si ofera feedback prin email parintelui, acesta avand o parere clara despre cum s-a descurcat copilul sau.
  • Implicam traineri si voluntari in asa fel incat un adult sa lucreze cu 3-4 copii, chiar daca grupul are 10-12 participanti.
  • Imbinam elemente de arterapie si invatare experientiala cu cele de dezvoltare socio-emotionala.

Inca nu te-am convins?

Garantie 100% Daca nu ti-a placut atelierul, ai dreptul sa iei banii inapoi.

Atelier de socializare De-a profesorii cu Leo, Chit si Maggie

Durata: 1h 15 min
Data: miercuri, 1 Iunie, ora 17:30
Pret: 50 lei
Loc de desfasurare: Evolution Center HSM,
zona Piata Natiunile Unite (intre Unirea si Izvor, langa Casa de Casatorii a sectorului 5), strada M.I.Brutus, nr 13, parter, apartament 03, interfon 03, sector 5, Bucuresti

Inscrieri:

Diana Zanfir

Banii stransi din taxa atelierului vor reprezenta o donatie catre Proiectul „Daruieste o ora de socializare” desfasurat de asociatia Evolution Center HSM. Citeste mai multe aici despre proiect: Daruieste o ora de socializare pentru copiii cu autism

Nota: Atelierul prezentat se adreseaza copiilor tipici (cu dezvoltare normala), regula fiind ca la 5 copii tipici sa integram unul singur cu diagnostic de autism pentru a pastra omogenitatea grupului.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 01 Iunie 2016

Program:
17:30 - 18:45

Orasul:
București

Detalii Locație

Evolution Center HSM

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
13 strada Brutus

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL