Atelier de teatru pentru copii 7-12 ani la Aurora Hub

16:00 - 17:30
Sâmbătă 27 Ianuarie 2024
București

Vă invităm sâmbătă, 27 ianuarie, începând cu ora 16:00, la un atelier de teatru pentru copii (7-12 ani), care îi va ajuta pe cei mici să își dezvolte abilitățile naturale de comunicare și socializare, dar și să își învingă diferite temeri legate de exprimarea în public.

Într-un mediu prietenos, regizoarea de teatru și film Casandra Topologeanu îi va coordona pe copii și are pregătite o serie de exerciții și jocuri menite să îi familiarizeze cu tehnici de actorie.

În acest proces, jocurile îi aduc în gândirea prezentă, le redau spontaneitatea și învață cum să o
folosească în viața de zi cu zi.

Casandra a montat spectacole, în ultimii 11 ani, cu actori ca Marius Manole, Marcel Iureș sau Gigi Ifrim.

În prezent are două spectacole în desfășurare, #nuEu la Teatrul Bulandra, Târgoviște, cu care a participat la spectacole naționale și internaționale, unde a ținut și workshopuri cu studenții secțiilor de actorie, dar și o premieră mai recentă pe care o puteți vedea în București – LOVERBOY – la Teatrul Apropo.

Din 2014 ține cursuri pentru copii și adolescenți, unde combină tehnici clasice cu cele performative și improvizație.
“Din 2015 Casandra a început să lucreze și în televiziune și mai târziu în cinematografie, iar din 2020 și-a deschis, împreună cu 3 prieteni din industrie, o casă de producție de film, *Reverb44*, unde regizează reclame, scurt-metraje și clipuri narative.

Durată: 1h 30 de minute (recomandăm să sosiți cu 10 minute înainte, pentru ca cei mici să se poată acomoda cu locul și cu coordonatorul atelierului)

📌Loc: AURORA Hub, Calea Grivitei nr. 101
💰Cost participare, activități și gustare: 80 ron
Cost acces părinți (cafea, gustări,wifi): 20 ron
📞Înscrieri la: [email protected] / whatsapp: 0756.236.477 (participarea se realizează exclusiv prin rezervare, deoarece locurile sunt limitate).
*recomandăm încălțări de schimb, de interior

📍Aurora Hub Educational – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: Aurora Hub Educational

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 27 Ianuarie 2024

Program:
16:00 - 17:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL