Atelier experimente stiintifice cu Leo, Chit si Maggie

11:00 - 12:15
Sâmbătă 25 Iunie 2016
București

Atelier de experimente stiintifice care ii ajuta pe copii sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Cui se adreseaza:

Este un atelier de socializare fara limita de varsta.

Ce facem in cadrul atelierului:

Facem experimente stiintifice simple: vulcanul care erupe (bicarbonat cu otet), oul plutitor, transformarea culorilor si alte cateva surprize Hocus – Pocus!

Uite, aici: (video) Vulcanul erupe – Evolution Center HSM ateliere copii .

„Facem experimente stiintifice cu Leo, Chit si Maggie” este tema atelierului: „Hai, la joaca cu Leo Chit si Maggie!”.

Ne jucam cele mai frumoase jocuri ale copilariei: „Am căzut într-o fântână”, „Ursul doarme”, „Podul de piatră”, „Alunelu” si facem concurs de dans și cântece.

poza 2

Atelier experimente stiintificeCe afla parintii:

La finalul atelierului, parintii primesc prin email o fisa de feed back privitoare la modul in care s-a descurcat copilul si ce a invatat in cadrul atelierului.

Traineri: Diana Zanfir psiholog/psihoterapeut si voluntarii implicati

Cine este Diana Zanfir?

Diana Zanfir – psiholog clinician si psihoterapeut in terapii cognitiv comportamentale, terapeut ABA, coordonator ABA, presedinte al asociatiei Evolution Center HSM, educator si director educativ cu experienta de 10 ani in invatamantul prescolar ce a lucrat si a integrat in invatamantul de masa copii cu TSA colaborand cu gradinite particulare recunoscute international si gradinita de stat acreditata european.

Fondator al programului de socializare pentru copii „Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie” – program ce imbina dezvoltarea abilitatilor de socializare cu dezvoltarea personala si emotionala a copilului mic punand premisele la o cat mai buna adaptare sociala si integrare adecvata ca viitor scolar/adult.

Autor de carte pentru copii „Spiridusul florilor” si de articole de specialitate referitoare la tulburarea opozitionista la copii si strategii de lucru la clasa si articol despre comportamentele violente la copiii – strategii de preventie si interventie.

Citeste mai mult aici: Hai, sa ne jucam cu Leo, Chit si Maggie – ateliere copii

Inca nu te-am convins?

Garantie 100% Daca nu ti-a placut atelierul, ai dreptul sa iei banii inapoi.

  • Durata: 1h15 min
  • Data: sambata, 25 Iunie, ora 11:00
  • Pret: 50 lei
  • Loc de desfasurare: Evolution Center HSM, zona Piata Natiunile Unite (intre Unirea si Izvor, langa Casa de Casatorii a sectorului 5), strada M.I.Brutus, nr 13, parter, apartament 03, interfon 03, sector 5, Bucuresti

Inscrieri atelier experimente stiintifice:

Facebook asociatie:  Facebook Evolution Center HSM – dati un LIKE pt notificari.

Banii stransi din taxa atelierului vor reprezenta o donatie catre Proiectul „Daruieste o ora de socializare” desfasurat de asociatia Evolution Center HSM. Citeste mai multe aici despre proiect: Daruieste o ora de socializare pentru copiii cu autism

Nota: Atelierul prezentat se adreseaza copiilor tipici (cu dezvoltare normala), regula fiind ca la 5 copii tipici sa integram unul singur cu diagnostic de autism pentru a pastra omogenitatea grupului.

Contul în care si tu poți ajuta oricand, chiar daca nu ajungi la acest atelier este RO90INGB0000999905827148 deschis la ING Bank, Giurgiului pe numele ASOCIAȚIA EVOLUTION CENTER – HEALTH ABOUT SOUL AND MIND, cu sediul în București, sector 5, str M.I.Brutus, nr 13, parter, ap.03, camera 6 identificată prin CIF 35877239, număr RAF 17/23.03.2016.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Iunie 2016

Program:
11:00 - 12:15

Orasul:
București

Detalii Locație

Evolution Center HSM

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
13 strada Brutus

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL