Atelier de gatit cozonaci fara zahar pentru copii si parinti

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 19 Decembrie 2015
București

In ajun de Craciun facem cozonaci fara zahar in bucataria lui Momo si vom realiza ornamente de Craciun cu felii de scortisoara si batoane de vanilie

Unii dintre noi mai purtăm și peste ani, mirosul de cozonac din ajun de Crăciun, care umplea toata scara blocului, in timp ce ne întorceam seara de la joacă. Și numai noi știm, cum ne furișam in bucătarie să furam un colț cald și rumenit, fară sa fim prinși de mama sau bunica.

Si nu ne intrebați ce punea bunica in el, de iesea mereu pufos și aromat?!!. Eeei anii au trecut, si noi ne-am facut mari odata cu ei, bunica nu mai este, iar mama face acum cozonaci pentru nepoții ei pe care îi asteapta an de an.

Cum ar fi sa învățam, și noi mamele, să facem cozonaci pentru copiii noștri? Ba mai mult, să ii luam cu noi in bucătarie sa ne ajute, să intinda aluatul, să umple foile si să îi impleteasca?

Și cum ar mai fi, daca am înlocui ingredientele vechi cu unele sanatoase, gen făină integrală și zahar din flori de cocos, obținut din nectarul dulce al florilor de palmier de cocos? Iar vanilia să fie baton de vanilie si nu esența la borcan?

Si o să va intrebați ce facem in timp ce cozonacii se rumenesc la cuptor si ne bucură toate simțurile? Ne jucăm!! Cu felii de portocale si batoane de scortisoara, mesterim la aranjamente de brad, caci uite acuș e Crăciunul!!!

Toate acestea se intamplă in bucătăria lui MOMO, acolo unde pasiunile se intalnesc cu iubirea pentru oameni si pofta de joaca!

Detalii atelier de gatit cozonaci fara zahar pentru copii si parinti

Avem locuri limitate, de aceea vă invităm să vă inscrieți din vreme la:

E-mail: [email protected],

Tel: 0723 565 113.

Cost de participare, 60 lei/ copil+parinte.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Decembrie 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL