Atelier gratuit pentru copii la târgul de carte Gaudeamus 2015

12:30:00 - 14:00:00
Sâmbătă 21 Noiembrie 2015
București

Târgul de carte Gaudeamus 2015 cu atelier gratuit pentru copii peste 6 ani, decoratiuni  de iarna prin tehnica filigranului

 

Atelierul va fi sustinut de Cristina de la Talente de Nazdravani impreuna cu editura Casa si va avea ca tema: Decorațiuni de iarnă realizate prin tehnica filigranului.

Atelierul se adresează copiilor cu varsta peste 6 ani, care au minime abilități de scriere. Nu exclud clasa pregătitoare, fiecare își cunoaște mai bine copilul, însă este nevoie de concentrare, de efort de a ține instrumentul în mână, și de o destul de bună dezvoltare a motricității fine, de aceea am menționat abilitățile de scriere.

Copiii vor decupa un brăduț, ca cel din imaginea de mai jos. Vor folosi pentru aceasta un instrument special, care la prima vedere aduce cu un stilou, se manevrează ușor, numai că în loc de peniță va avea un vârf de cuțit. Vor asambla apoi brăduțul și îl vor lua acasă. Modelul face parte din ultima colecție creativă apărută la editura Casa, „Decupaje de iarnă pentru ferestre”, numărul 119. Nu este primul de acest gen din colecție, cu aceeași tehnică ne-au mai delectat și numerele Decoratiuni cu filigran și Mandale din hârtie, despre care am povestit deja. Din numărul 119 sper să vă arăt în curând creațiile finalizate, cu siguranță cei care vor participa la atelierul de la târg le vor vedea în realitate. Participanții la atelier vor avea parte și de un cadou surpriză pregătit de magazinul online Tribeka.

 

 

Atelier gratuit pentru copii la târgul de carte Gaudeamus

 

 

Atelierul se va desfășura sâmbătă in pavilionul central Romexpo, nivel 3.20 , Salonul de carte pentru copii „Ion Creangă”.

Sunt așteptați să participe 12 copii (în limita spațiului și părinții își pot pune la încercare îndemânarea), care se înscriu pe pagina Talente de Nazdravani sau prin SMS, la numărul 0722/955`103.

Vă rog specificați numele, vârsta copilului și un număr de telefon de contact.

De asemenea, am rugămintea ca, în cazul în care nu mai puteți ajunge, să mă anunțați la numărul de telefon de mai sus, pentru a putea primi alți copii prezenți în târg la momentul desfășurării evenimentului.

 

UPDATE: NU MAI SUNT LOCURI LIBERE


 

 Aici puteti vedea atelierele gratuite sustinute la editiile anterioare de la Targul de carte Gaudeamus.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Noiembrie 2015

Program:
12:30:00 - 14:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Romexpo

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Marasti, nr. 65-67

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL