Atelier gratuit smARTkid la Targul de carte Gaudeamus

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 21 Noiembrie 2015
București

 

 

La atelierul gratuit copiii vor afla aventurile Annei si Elsei, ii vor cunoaste pe prietenii lor apoi vor discuta cu trainerii 7 ARTE despre personaje, vor colora si isi vor imagina propria lor poveste.

 Ateliere de comunicare smARTkid la Targul de carte Gaudeamus

 

 

Actrita Monica Davidescu va citi sambata,  din volumul „Cele mai frumoase povesti din Regatul de Gheata”, aparut la Editura Litera. Lectura este programata in deschiderea atelierelor de comunicare smARTkid, marca 7 ARTE. Participarea copiilor la lectura si la atelier este gratuita, iar copiii prezenti vor fi premiati de partenerul smARTkid, Editura Litera.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Evenimentul are loc la standul Editurii Litera, la Targul de Carte Gaudeamus, Pavilionul Central Romexpo.

Gasiti detalii despre eveniment pe pagina de facebook smARTkid, aici : https://www.facebook.com/events/1669386443305658//

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa dea „join” la evenimentul creat pe facebook.

Inscrierea la eveniment se face pe baza de mail la [email protected] pana in data de 19 noiembrie.

Este necesara inscrierea pentru a putea asigura un numar corect de materiale de lucru si de premii pentru copiii participanti.

 

Experienta participarii la un Targ de Carte este inedita pentru cei mici.

Vor avea ocazia sa cunoasca elite culturale, sa participe la lecturi publice si lansari de carte. Pentru copiii care participa in mod frecvent la atelierele de comunicare smARTkid, lecturile publice cu scriitori contemporani si posibilitatea de a obtine autografe nu sunt o noutate deoarece atelierele sunt sustinute chiar de scriitorii contemporani: Andra Rotaru, Claudia Groza (Lazar) si Livia Lucan-Arjoca. Inedita este de aceasta data lectura cartii „Cele mai frumoase povesti din Regatul de Gheata” de catre actrita Monica Davidescu.

Atelierele smARTkid sunt un proiect de educatie experientiala al asociatiei 7ARTE, infiintata in august, 2015.

Proiectul smARTkid al Asociatiei 7 ARTE îsi propune sa ofere copiilor si adolescentilor libertatea de a experimenta si de a “gresi”, de a se expune si de a-si converti slabiciunile în puncte forte, de a inova si a descoperi pasiunea pentru cunoastere utilizând metodele învatarii experientiale.

Învatarea experientiala este procesul prin care cunoasterea se produce datorita implicarii directe, spre deosebire de educatia formala care promoveaza predarea de cunostinte si memorarea informatiei transmise.

Copiii care vor veni la Atelierul smARTkid Regatul de Gheata vor participa la aventurile Annei si Elsei, ii vor cunoaste pe prietenii lor Olaf, Kristoff si Sven, ascultand lectura Monicai Davidescu, apoi vor discuta cu trainerii 7 ARTE despre personaje, vor colora si isi vor imagina propria lor poveste. La final, copiii care participa la ateliere vor fi premiati de partenerlul smARTkid, Editura Litera.

Participarea la eveniment este GRATUITA.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Noiembrie 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL