Atelier Montessori pentru Părinți la Grădinița Montessano. Viață Practică pentru Copii de 3-6 ani

Marți 26 Februarie 2019
București

Dragi părinți,  

Dacă sunteți interesați de educația Montessori pentru copilul Dvs, aveți oportunitatea de a lua un prim contact cu mediul de lucru specific metodei: la Atelierul pentru părinți vom face o prezentare generală a mediului Montessori, nivel 3-6 ani, cu accent pe Prima Arie Curriculară: Viață Practică pentru copiii de 3-6 ani.  

Veți avea parte de prezentări de materiale realizate de Pedagogii Montessano, dar veți fi invitați să lucrați și voi cu materialele. După prezentări, am rezervat timp pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru o mai bună cunoaștere a modului de desfășurare a activităților și instrumentelor pe care cadrele didactice le folosesc pentru lucrul individual cu copiii.

Grădinița Montessano funcționează în sistemul pedagogic Montessori, considerat la nivel mondial cel mai indicat pentru grupa de vârstă preșcolară și școlară: educația Montessori se bazează pe dezvoltarea naturală a copiilor, oferindu-le activități corespunzătoare nevoilor și interesului lor la fiecare categorie de vârstă.

Când are loc? Marti, 26 Februarie 2019, 18.00-20.00

Unde? la Montessano Grădiniță Școală, Strada Parfumului, 9, Bucuresti

Preț: 85 lei / persoana

Acest atelier se adresează doar părinților. Copiii sunt bineveniți să viziteze grădiniţa în alte zile, împreună cu părinții, cu o programare prealabilă prin email la [email protected] sau la telefon 0744.872.340 (Antonia Stanciu, Coordonator Comunicare).

Locurile sunt limitate, vă rugăm să vă înscrieți din timp și să achitați pentru a vă putea confirma rezervarea locului. După înscriere veți primi contul în care puteți face plata.

Atelierul se va organiza dacă se va întruni numărul minim de participanți.

Înscrierile se fac prin acest

FORMULAR

Despre Școala și Grădinița Montessano

Educația Montessori, Hrană organică, Sănătatea, Echilibrul, Inteligență emoțională și socială – dacă vă doriți toate acestea pentru copiii dumneavoastră, vă așteptăm să ne vizitați!

Oamenii care formează echipa Montessano sunt aleși cu grijă și drag, astfel încât cu toții să simțim armonia și bucuria unei colaborări pe termen lung, copii-părinți-pedagogi.

Educația Montessori presupune:

*Respectarea principiilor Montessori: educație centrată pe copil, folosind ca principii libertatea de mișcare și alegere (esențială pentru multiplicarea conexiunilor neuronale), promovarea independenței, auto-disciplinei și a autonomiei, inexistența pedepsei sau a recompensei, interacțiunea cu grupe mixte de vârstă. Iată aici care sunt principiile Montessori.

*Respectarea nevoilor și obiectivelor etapei de dezvoltare 0-6 ani și a celor specifice fiecărui copil în parte! Citește mai multe despre etapa de dezvoltare 0-6 ani.

*Mediul Montessori special amenajat conform standardelor internaționale AMI și dotat cu materiale originale Nienhuis AMI.

*Activități conform curriculumului internațional Montessori 3-6 ani.

*Echipă pedagogică în curs de specializare Montessori AMI 3-6 ani și coordonator pedagogic cu diplomă Montessori AMI.

Educație pentru Sănătate, pentru un Stil de Viață Sănătos

Oferim hrană bio, programe de educație alimentară sănătoasă, de auto-cunoaștere a organismului, gimnastică medicală.

Asigurăm un meniu echilibrat și ultradiversificat, cu multe crudități, fără zahăr sau alimente semi-preparate, folosind materie prima integrală, organică și preponderent bio; acordăm o atenție deosebită combinațiilor alimentare sănătoase, respectând intervalele dintre mese pentru a permite o digestie corectă.

Hrana este pregătită zilnic în bucătăria proprie, această fiind singura modalitate de a controla calitatea alimentației oferite copiilor, prin utilizarea de modalități corecte de preparare (fără prăjeli, adăugând la rece alimentele ce devin toxice prin expunere la temperaturi înalte), precum și de echipamente de preparare și servire sănătoase (cuțite ceramice, vase din sticlă și ceramică, tacâmuri din inox, storcător la rece).

Dezvoltăm o comunitate ce are ca valori un stil de viață sănătos, bucuria descoperirilor și libertatea de a-ți construi propria viață!

Contact Școala și Grădinita Montessano

Detalii Eveniment

Data:
Marți 26 Februarie 2019

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL