Atelier Montessori pentru Părinți: Mediul Montessori – Aria Matematică

18:00 - 20:00
Miercuri 29 Mai 2019
București

Atelier Montessori Pentru Părinți: Mediul Montessori – Aria Matematică.

În cadrul acestui atelier ne propunem să vă prezentam mediul Montessori aferent nivelului 3-6 ani, punând accent în special pe aria Matematică.

După prezentare am rezervat timp pentru sesiuni de întrebări și răspunsuri, pentru o mai buna cunoaștere a modului de desfășurare a activităților și instrumentelor pe care cadrele didactice le folosesc pentru lucrul individual cu copiii. De asemenea, veți avea posibilitatea să lucrați chiar dvs cu materialele aferente acestei arii curriculare, așa cum copiii o fac zilnic la grădiniță.

Atelierul va fi susținut de Erika Turcu, Coordonatorul educațional Montessano, cu experiență de 6 ani în pedagogia Montessori, împreună cu echipa pedagogică de la cele 3 grupe de grădiniță 3-6 ani.

MIERCURI, 29 mai 2019, între orele 18:00 – 20:00.

Locație: Şcoala şi Grădiniţa Montessano (Sector 3, Strada Parfumului nr.9)

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Înscrierile se fac prin acest formular: https://goo.gl/yUEwv1.

Pentru o bună organizare, numărul participanților este limitat, de aceea vă rugam să vă înscrieți din timp pentru a vă putea confirma rezervarea locului. După înscriere veți primi contul în care puteți face plata.

Preț: 40 lei / persoană

Acest atelier se adresează doar părinților. Copiii sunt bineveniți să viziteze grădiniţa în alte zile, împreună cu părinții, cu o programare prealabilă prin email la [email protected].

Detalii despre atelier puteți obtine la telefon 0728 188 256.

ÎNSCRIEȚI-VĂ ACUM!

Vă invităm să vizitați site-ul nostru unde veți descoperi o mulțime de resurse utile despre educație și sănătate.

Educația Montessori presupune:

*Respectarea principiilor Montessori: educație centrată pe copil, folosind ca principii libertatea de mișcare și alegere (esențială pentru multiplicarea conexiunilor neuronale), promovarea independenței, auto-disciplinei și a autonomiei, inexistența pedepsei sau a recompensei, interacțiunea cu grupe mixte de vârstă. Iată aici care sunt principiile Montessori.

*Respectarea nevoilor și obiectivelor etapei de dezvoltare 0-6 ani și a celor specifice fiecărui copil în parte! Citește mai multe despre etapa de dezvoltare 0-6 ani.

*Mediul Montessori special amenajat conform standardelor internaționale AMI și dotat cu materiale originale Nienhuis AMI.

*Activități conform curriculumului internațional Montessori 3-6 ani.

*Echipă pedagogică în curs de specializare Montessori AMI 3-6 ani și coordonator pedagogic cu diplomă Montessori AMI.

Educație pentru Sănătate, pentru un Stil de Viață Sănătos

Oferim hrană bio, programe de educație alimentară sănătoasă, de auto-cunoaștere a organismului, gimnastică medicală.

Asigurăm un meniu echilibrat și ultradiversificat, cu multe crudități, fără zahăr sau alimente semi-preparate, folosind materie prima integrală, organică și preponderent bio; acordăm o atenție deosebită combinațiilor alimentare sănătoase, respectând intervalele dintre mese pentru a permite o digestie corectă.

Hrana este pregătită zilnic în bucătăria proprie, această fiind singura modalitate de a controla calitatea alimentației oferite copiilor, prin utilizarea de modalități corecte de preparare (fără prăjeli, adăugând la rece alimentele ce devin toxice prin expunere la temperaturi înalte), precum și de echipamente de preparare și servire sănătoase (cuțite ceramice, vase din sticlă și ceramică, tacâmuri din inox, storcător la rece).

afis atelier montessano 29 mai gokid fb

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 29 Mai 2019

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Grădiniţa Montessano. Educaţie Montessori in zona Unirii

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Parfumului, 9

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL