Atelier Olarit pentru Copii 8+ si Adulti

Atelier de olărit pentru copii de vârsta de peste 8 ani şi adulţi. Va asteptam la atelier la Clay Play Ceramica la o ora de lucru la roata olarului! Creativitate, bucurie, conectare cu ajutorul unui mestesug vechi de mii de ani!

  • Se lucreaza la roata de olarit sub indrumarea unui trainer. Fiecare participant va lucra individual la roata de olarit pe parcursul unei ore intregi!
  • Vei invata miscarile de baza in olarit: centrarea, deschiderea vasului, inaltarea, subtierea peretilor, folosirea instrumentelor de lucru, crearea formei finale a vasului. Tot ce iti ramane de facut este sa exersezi!
  • Avem cinci roti de olarit disponibile, astfel incat atelierul se desfasoara cu maxim 5 participanti
  • Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta peste 8 ani si adultilor. Pentru copiii cu varsta sub 8 ani va recomandam atelierele de modelaj in lut
  • Durata atelierului este de o ora
  • Cost 90 lei / persoana. Persoanele insotitoare sunt binevenite in limita spatiului disponibil
  • Achizitioneaza acum un abonament Clay Play RUN sau LEARN si ai o ora de olarit gratuita pe care o poti oferi prietenilor tai!

Toate materialele precum si arderea obiectului creat sunt incluse in cost.

Obiectele arse le puteti ridica de la atelier dupa aproximativ 2-3 saptamani. Lucrarile neridicate vor fi pastrate o perioada de maxim 3 luni.

Acum puteti alege din cele 3 variante de abonamente Clay Play GO, RUN sau LEARN, create special pentru voi! http://clayplay.ro/product-category/abonamente-ateliere-clay-play

Detalii si programari online: http://clayplay.ro/cursuri/atelier-olarit-copii-si-adulti

Detalii Locație

Centrul de Ceramica si Olarit Clay Play

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Nerva Traian nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL