Atelier „Orașe cu străzi pe ape”. Atelier 9-12 ani

14:00 - 17:00
Duminică 10 Martie 2024
București

Ți-ar plăcea să locuiești într-un oraș străbătut de muuuuulte canale de apă? Dar într-un oraș îmbrățișat de ape? Dacă ai fi o stradă în orașul imaginat de tine, cum ar arăta clădirile tale? Dacă ai fi o casă, cu ce materiale ai fi îmbrăcată ca să reziști la apă? Dacă ai fi locuitor în oraș, cum te-ai deplasa de colo-colo?

În orașul tău străbătut de ape, cum arată școlile, locurile de joacă, restaurantele sau piețele? Dacă ai fi o pasăre în zbor, cum ai vedea orașul de la nivelul norilor? Te provocăm să desenezi o hartă turistică a orașului îmbrățișat de ape în care ți-ar plăcea să locuiești!

Cine?
Copii de 9-12 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 10 martie 2024 atelierul „Orașe cu străzi pe ape”. Pornind de la o călătorie virtuală prin orașele străbătute de multe canale de apă, copiii se vor lăsa purtați de imaginație și vor realiza harta turistică a propriului oraș cu străzi pe ape în care și-ar dori să locuiască. Copiii vor stabili care sunt cele mai importante locuri pentru ei, ce mijloace de transport sunt potrivite, iar la final vor spune povestea orașului așa cum ar vrea să i-l prezinte unui prieten.
Atelierul este îndrumat de arh. Ioana Rizea. Atelierul a fost creat de arh. Aurelia Axente-Stan și arh. Ioana Rizea. Grafica aparține: arh. Veronica Sava.

Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/1406/details, în limita celor 17 locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 60 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă. Vă rugăm verificaţi-vă email-ul pentru confirmarea înscrierii. Dacă nu primiți email de confirmare, vă rugăm să ne scrieți la adresa: [email protected].

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor detalii și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, aici: https://www.de-a-arhitectura.ro/#footer-ro.

Când?
Pe 10 martie 2024, între orele 14:00-17:00.

Vă aşteptăm alături de noi să călătorim prin orașele cu străzi pe ape!

📍Unde? Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România (OARB), str. Sf. Constantin, nr. 32, sector 1, București – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/DeAArhitectura

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Martie 2024

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL