Atelier „Orașe cu străzi pe ape”. Atelier online 9-12 ani

14:00 - 17:00
Sâmbătă 12 Februarie 2022
Online

Ți-ar plăcea să locuiești într-un oraș străbătut de muuuuulte canale de apă? Dar într-un oraș îmbrățișat de ape? Dacă ai fi o stradă în orașul imaginat de tine, cum ar arăta clădirile tale? Dacă ai fi o casă, cu ce materiale ai fi îmbrăcată ca să reziști la apă? Dacă ai fi locuitor în oraș, cum te-ai deplasa de colo-colo?

În orașul tău străbătut de ape, cum arată școlile, locurile de joacă, restaurantele sau piețele? Dacă ai fi o pasăre în zbor, cum ai vedea orașul de la nivelul norilor? Te provocăm să desenezi o hartă turistică a orașului îmbrățișat de ape în care ți-ar plăcea să locuiești!

Cine?

Copii de 9-12 ani.

Ce?

Asociaţia De-a Arhitectura organizează pe 12 februarie 2022 atelierul online „Orașe cu străzi pe ape”. Pornind de la o călătorie virtuală prin orașele străbătute de multe canale de apă, copiii se vor lăsa purtați de imaginație și vor realiza harta turistică a propriului oraș cu străzi pe ape în care și-ar dori să locuiască. Copiii vor stabili care sunt cele mai importante locuri pentru ei, ce mijloace de transport sunt potrivite, iar la final vor spune povestea orașului așa cum ar vrea să i-l prezinte unui prieten.

Atelierul este îndrumat de arh. Aurelia Axente-Stan și arh. Ioana Rizea. Atelierul a fost creat de arh. Aurelia Axente-Stan și arh. Ioana Rizea.

Cum?

Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/198/details, în limita celor 20 de locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 50 RON/copil, plata se face odată cu înscrierea pe platformă.

Politica de restituire:

⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.

Rugăm copiii să pregătească următoarele materiale de bricolaj pentru acest atelier:

⌂ 2 coli de bloc de desen (format A3);
⌂ creion grafit;
⌂ gumă de șters;
⌂ creioane colorate/carioci/acuarele+pensule;
⌂ fâșii de hârtie colorată;
⌂ foarfecă;
⌂ lipici solid.

Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?

Pe 12 februarie 2022, între orele 14:00-17:00.

Unde?

Online (copiii trebuie să aibă acces la internet, o tabletă/PC/laptop cu microfon și cameră video funcționale și aplicația ZOOM instalată).

Vă aşteptăm alături de noi să călătorim prin orașele cu străzi pe ape!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Februarie 2022

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL