Atelier pentru bebelusi- Confectionam surprize pentru tatici

11:00:00 - 11:00:00
Vineri 14 Iunie 2013

Atelier senzorial pentru bebelusi cu varste de pana la 12 luni …de confectionat surprize pentru tatici

Acorns Training Centre organizeaza vineri, 14 iunie 2013, incepand cu ora 11:00 un atelier senzorial pentru bebelusi cu varsta de pana la 12 luni, in care cei mici vor putea confectiona surprize pentru tatici.

In Marea Britanie, in luna iunie este sarbatorita ziua tatalui (Father’s Day), iar bebelusii care vor participa la acest atelier vor avea ocazia sa realizeze cu manutele lor, un prim cadou special pentru acestia.

Cei mici vor lucra cu materiale naturale si sigure, speciale pentru aceasta varsta, culori si texturi care ii vor incita si incuraja sa exploreze cu toate simturile. Este dovedit stiintific faptul ca stimularea senzoriala conduce la o dezvoltare complexa si armonioasa a copilului si expunerea acestuia la un mediu stimulativ sustine formarea de sinapse.

Bebelusii invata prin intermediul simturilor, iar in activitatile organizate in cadrul acestui atelier, parintii vor invata cum sa ii incurajeze pe cei mici sa testeze diferite texturi si materiale si ce anume dezvolta aceste activitati la aceasta varsta. Acest atelier face parte dintr-o serie de intalniri similare organizate de Acorns pentru parintii cu bebelusi – playdates – in care mamicile si taticii discuta cu diversi specialisti, socializeaza cu alti parinti, intr-un mediu stimulativ in care bebelusul lor poate explora si invata.atelier senzorial bebelusi 14 iunie

Activitati: realizarea unei felicitari decorata cu urmele lasate de degetelele colorate si o amprenta a piciorului din lut.

Atelierul se va desfasura in Acorns Training Centre, un univers senzorial special creat pentru varsta 0-12 luni.

Costul atelierului este de 50 lei pentru un parine si un bebelus. Costul include ceaiul, cafeaua, alaturi de o prajitura, pentru adulti si materialele necesare activitatilor pentru cei mici.

Inscrierile se pot face prin email ([email protected]) sau telefonic (0720 003 069). Numarul de locuri este limitat!

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 14 Iunie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Acorns Training Centre

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Chiparosului nr. 34

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL