Atelier pentru copii si parinti: In cate feluri se face un om de zapada?

2-3 ani
10:00 - 11:30
Sâmbătă 23 Ianuarie 2016
București

Atelier pentru copii si parinti. Atelier de conectare, creativitate și joacă senzorială pentru copii de 2-3 ani și părinți, cu Andreea Stefan, psiholog și instructor de educație timpurie.

În câte feluri se poate face un om de zăpadă? Se cauta o zăpadă ninsă de 2 zile, se fac bulgari potriviți și se rostogolesc pana cresc, cresc din neaua alba. Bulgării mari se asează unul peste altul, se caută un morcov de la mama din cămară, niste cărbuni rămasi de la gratarul din vară, o crăticioară ciobită de la bunica șterpelită, fularul lui tati pe ascuns și o crenguță uscată. E gata nu? Și dacă nu mai e zapadă pana sâmbătă, și se topește toată, ce ne facem!!!??

Ooff, ce e de făcut? Gata știu, ne jucam cu lana naturala, hartie cartonata, culori, niste ate poate, și ne vom face familia noastra de Oameni de Zăpadă: mama, tata si copilul. Apoi le vom spune o poveste și le vom cânta un cântecel.

PS. Andreea, știi cantecelul cu săniuța fuge?

 

Inscrieri si rezervari la atelier pentru copii si parinti

Doar 8 locuri disponibile la fiecare sesiune, respectiv de la ora 10.00 și 11.30.

Vă rugăm să rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier la [email protected]. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar până vineri la ora 16.00.

Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Durata 60 minute.

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc. Plata se poate face cash, inainte de începerea atelierului.

 

Alte detalii organizatorice pentru atelier pentru copii si parinti

Important: pentru a evita niscaiva conflicte între copii, va rugăm să lăsaţi acasă sau în maşină jucăriile lor preferate. Atelierul este conceput pentru 1 părinte + 1 copil, de aceea pentru a le oferi copiilor mai mult spaţiu de mişcare, este important că numărul adulţilor să nu îl depăşească pe cel al copiilor. Cel de-al doilea părinte poate rămâne în salonul de aşteptare.
PS. Adresa noastră este: Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucureşti, tel: 0723.565.113, iar codul de acces la poartă este 4321#.

De ce să participi că părinte, alături de copilul tău?
ai o legătură foarte strânsă cu copilul tău, bazată pe încredere şi cunoaştere
ai o mai bună interacţiune fizică şi emoţională
redescoperi copilul din ţine
zâmbeşti mai des şi scapi de stres
îţi stimulează creativitatea de a inventa jocuri şi poveşti
ai acces la o comunitate de părinţi cu aceleaşi preocupări
Aceasta este o întâlnire săptămânală între copii şi părinţi, în care lumea devine culoare, formă prinde viaţă, materialele încep să vorbească şi să se mişte în mânuţele voastre. Aşa, noi vom crea povestea, iar voi veţi aduce imaginaţia şi poftă de joacă. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă din săptămâna, de fiecare dată cu o altă tema de lucrat şi o nouă poveste.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Ianuarie 2016

Program:
10:00 - 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL