Atelier smARTkid de joaca in curte pentru copii de 4 – 8 ani

11:30 - 13:00
Saturday 19 August 2017
București

Care este cea mai eficienta metoda de invatare in cazul copiilor? Joaca! Asa iti va raspunde orice specialist in educatie timpurie. Pentru ca joaca presupune experiment, tatonare, socializare, munca in echipa, creativitate, rezolvarea de probleme, cultiva perseverenta, abilitatile de negociere si comunicarea eficienta, iar lista poate continua…

SmARTkid iti propune „ATELIERE DE JOACA”. Copilul tau va fi antrenat in jocuri de echipa, intr-un mediu sigur, supravegheat, prietenos, intr-un program coordonat inteligent de doi traineri de joaca.

Atelierele de joaca smARTkid dureaza doua ore, au loc sambata, de la ora 11.30, la libraria Open Art (aflată la intersecţia străzilor Pitar Moş şi Arthur Verona)

Costul unui atelier: 30 lei. Participarea se poate face si pe baza de donatie a unui joc de tip „board game” pe care smARTkid nu il detine deja.

Pe durata atelierului copiii vor juca numai jocuri de echipa, vor socializa, se vor amuza si isi vor dezvolta abilitati pe care jocurile educative le stimuleaza din plin.

Antrenorii de joaca au rolul de a coordona activitatile, de a imparti jocurile, a citi regulamentele si a oferi suport copiilor pe toata durata sesiunii de joaca.

La atelierul de joaca smARTkid pot participa maximum 10 copii. Inscrierea copiilor se face pe email la adresa [email protected]

Parintii copiilor inscrisi vor primi inainte de fiecare atelier, pe email, informatii despre cuprinsul sesiunii de joaca si alte detalii utile.

Unde? Libraria Open Art (aflată la intersecţia străzilor Pitar Moş şi Arthur Verona)

https://www.facebook.com/events/1840846369319185/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 19 August 2017

Program:
11:30 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL