Atelier traditional copii 5 ani-10 ani. Facem inimi pufoase din lana

11:00 - 12:00
Sâmbătă 13 Februarie 2016
București

Atelier traditional copii 5 ani -10 ani. Facem inimi pufoase din lana pentru cei dragi

Atelier traditional copii 5 ani-10 ani, de filțuire a lânii cu Oana Bernecher. Facem inimi pufoase, jucause si calduroase.

Nu știm alții cum sunt, dar cum incepe să miroasă un pic a primăvara, inimile noastre o iau zburdalnice la vale. Și ne vine să purtam doar culori pastelate, să ne punem flori in păr, saluri dantelate și eșarfe dansand libere in vânt/
Așa că vă poftim sâmbăta aceasta, să ne lăsam inimile libere și să simtim toata iubirea de care o primim și o daruim. Oana pregătește pentru voi șezătoare cu totul specială, in care va impărtăși secretul ei: cum reușeste să filtuiasca din lână netoarsa de oaie, cele mai indrăgite inimi, pe care apoi să le insirati sau să le agatați intr-un decor așa cum doar pe voi vă inspiră.

Noi aducem lâna și toate ustensilele de filtuit, pernele colorate si muzica, ceaiul cald si biscuitii. Voi veniți cu 2 crengute culese de pe drum și multa poftă de simțit bine.

Copiii vor invăța să lucreze cu tehnica filțuitului, fiind o metoda traditionala prezentă in mai multe culturi, și cunoscută sub numele de împăsliere a lănii netoarse.

 

Detalii Atelier traditional copii 5 ani – 10 ani, Inimi pufoase, jucause si calduroase.

Avem un numar limitat de locuri de aceea vă rugam să vă înscrieți din timp.

Incurajăm părintii să ramână alaturi de noi. Atunci când lucram impreună ne conectam mai bine unii la ceilalti. In plus, nu presupune niciun cost suplimentar.

Cost de participare, 50 lei/copil (părintele nu plătește) și se achită cash in ziua atelierului.

De vreti să vă inscrieti, tot ce aveți de făcut este să ne trimiteți un email la [email protected], menționându-ne varsta copilului si datele dumneavoastra de contact.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Februarie 2016

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL