Ateliere creative gratuite pentru copii 6 – 10 ani @ Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi București

11:00 - 11:50
26-27 Ianuarie 2019
București

Vă invităm la 4 ATELIERE CREATIVE GRATUITE PENTRU COPII DE 6 – 10 ANI la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi (strada Londra nr. 39), ce vor avea loc în 26 și 27 ianuarie.
Coordonatori: Irina Strîmbeanu – Cercetașii României, Lavinia Dumitrescu – specialist în dezvoltare personală, Diana Gheorghiu – compozitor.

Participarea copiilor la ateliere este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile.

ÎNSCRIERILE se fac prin mesaj privat pe pagina de facebook UCIMR: https://www.facebook.com/UCIMR.

până pe vineri, 25 ianuarie, ora 14.00, specificând numele copilului înscris, vârsta și ora atelierului ales (puteți opta pentru mai multe ateliere, dar trebuie specificat acest lucru).

✯ Sâmbătă, de la ora 11:00 – BRĂȚĂRILE UNIRII. Vom îngemăna cele 3 culori, roșu, galben și albastru, într-o brațară a prieteniei care să reprezinte unirea dintre cele trei mari provincii ale României dar și valorile morale și spirituale ale românilor de pretutindeni.

✯ Sâmbătă, de la ora 12:00 – AUDIȚIE ACTIVĂ și GHICI MUZICAL. Vom învăța în mod distractiv elemente ritmice cu care vom acompania fragmente muzicale cunoscute compuse de creatori români și vom juca GHICI-ul MUZICAL. Cei mai atenți copii vor primi în dar câte un pachet de cărți de GHICI MUZICAL, cu care să se joace cu prietenii!

✯ Duminică, de la ora 11:00 – ARTĂ DECORATIVĂ PE OGLINDĂ. Vom apela la elemente de decor cu model tradițional românesc pentru a înfrumuseța o oglindă numai bună de luat acasă.

✯ Duminică, de la ora 12:00 – MUZICĂ ȘI POVEȘTI. Pornind de la povești românești de acum 100 de ani, vom învăța să folosim muzica spre a ilustra sonor diferite scene. Apoi, ajutându-ne de un pian electronic și de instrumente mici de percuție, vom încerca să compunem o scurtă piesă care să se potrivească unei scene dintr-o poveste.

Vârsta recomandată pentru toate atelierele: 6 – 10 ani.

Durata unui atelier este de aproximativ 50 de minute.

Unde? Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Str. Londra nr. 39, sector 1, Bucuresti

✯✯✯

Părinții/însoțitorii vor putea rămâne în muzeu achitând biletul de intrare, în valoare de 10 lei. Cât cei mici participă la atelier, cei mari sunt invitați să descopere expozițiile permanente și temporare din spațiile de la parter și etaje.

Prin înscrierea la ateliere, părinții/ tutorii legali își exprimă acordul pentru fotografierea copiilor (în scopul documentării evenimentului) și postarea fotografiilor (fără tag pe persoană) într-un album dedicat evenimentului, pe paginile UCIMR și MNHCV.

Atelierele se desfășoară prin proiectul ”100 de ani în 100 de concerte”, organizat de UCIMR și finanțat de Primăria Sector 1 București prin Centrul Cultural Sector 1, în cadrul programului ”Centenar pentru toti – sesiunea 2017-2020”.

IMPORTANT! Vă rugăm să ne anunțați dacă, din diferite motive, ați rezervat un loc și nu mai puteți participa. Locurile sunt limitate și anunțându-ne din timp dați șansa unui alt copil să se bucure de o experiență frumoasă! Vă mulțumim!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
26-27 Ianuarie 2019

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
11:50

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL