Ateliere „Creste prin Arta” la „Cismigiul Copiilor”

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 02 Iunie 2012

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” participa in data de 2 iunie 2012 la evenimentul „Cismigiul Copiilor”. Echipa „Creste prin Arta!” ii va astepta pe cei mici pe Insula Bucuriei la doua ateliere de creativitate, invitand copiii la jocuri interactive, concursuri muzicale si de actorie, precum si la pictura si origami.

Evenimentul „Cismigiul Copiilor” este organizat anual de ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Bucurestiului. Timp de 10 ore, copiii sunt asteptati la activitati variate, de la spectacole cu mimi, jongleuri, statui vii si magicieni, la ateliere, jocuri si concursuri, care vor avea loc in toate zonele parcului. Copiii vor putea construi papusi, vor invata sa faca Origami si vor putea modela si desena alaturi de artisti plastici.

Atelier de Jocuri si Concursuri – Micii Artisti

Coord.: Mioara Ifrim, Durata: prima serie 11.00 – 12.00; a doua serie 12.00 – 13.00,

Atelierul este coordonat de Mioara Ifrim, solista si actrita a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” si imbina in mod imaginativ elementele de baza ale artelor performative –actorie, cantec, interpretare muzicala si mima. Intalnirea este conceputa sub forma unui concurs intre doua echipe, care vor trece, pe rand, prin mai multe probe amuzante si creative: interpretare muzicala in cadrul unei orchestre improvizate, probe de dexteritate si indemanare, proba de mima si dictie. Activitatile sunt gandite astfel incat sa ii incurajeze pe copii sa isi foloseasca imaginatia si sa isi dezvolte abilitatile sociale, prin joaca in echipa si interactiune.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Atelier pentru Maini Dibace: Pictura si Origami

Coord.: Ioana Schiau si Gloria Apostol, Durata atelier:  13.00 – 14.00

La atelierul de pictura si Origami, copiii vor explora lumea culorii, jucandu-se cu pensulele, culorile tempera si acuarelele. Mai mult, acestia vor putea invata despre traditia Origami (din japoneza, „hartie pliata”) si vor face din hartie speciala cocori si cele mai frumoase flori. Atelierul urmareste sa dezvolte dexteritatea copiilor si simtul lor artistic.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si despre activitatile „Creste prin Arta”, aveti la dispozitie:

adresa de e-mail [email protected],

telefon 0751 177 084,

facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta

si blogul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com

Proiectul „Creste prin Arta” organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” este adresat publicului tanar si foarte tanar, pentru a sprijini educatia artistica si a facilita accesul copiilor la diverse activitati creative, de dezvoltare personala, precum si la lumea spectacolului. „Creste prin Arta” include ateliere de creatie pentru copii, pe teme variate, care acopera principalele ramuri artisice: arte plastice – pictura, modelaj, papier-mache, origami, diverse ateliere de bricolaj – si arte performative – balet, cor, actorie, teatru de animatie.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 02 Iunie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL