Ateliere de educatie si creativitate pentru copii la MiniArtShow

00:00:00 - 00:00:00
04-05 August 2012

 

Pentru acest week-end, echipa de la MiniArtShow propune doua ateliere pentru copii:

Sambata, 4 august:   Atelierul de educatie prin joc „Omida mancacioasa”, pentru copiii intre 1-4 ani

Atelierul are la baza cartea „Omida mancacioasa”, cea mai cunoscută dintre cărţile lui Eric Carle. Aceasta carte, publicată în 1969, a câştigat inimile a milioane de copii din toate colţurile lumii, a fost tradusă în 45 de limbi şi s-a vândut în peste 25 de milioane de exemplare. Eric Carle a ilustrat peste 70 de cărţi şi multe dintre ele au devenit best-seller, ajungând la vânzări de peste 84 milioane de exemplare în toată lumea.

Cu ajutorul micutei omide, care va fi formata chiar din copiii participanti la atelier, vom  parcurge o saptamana din viata micutei vietati. Astfel ca vom invata din experienta ei sa numaram si  zilele saptamanii, iar dupa lunga calatorie ne vom transforma in fluturi frumosi si colorati. In partea de creatie, din pamant amestecat cu seminte de iarba, ne vom creea propria omida , pe care o vom lua acasa si o vom hrani cu multa apa.

Duminica, 5 august:  Atelier creativ „Tablouri din piele colorata”, pentru copiii intre 3- 10 ani

Acest atelier face parte dintr-o serie noua de ateliere de creatie tematice in care vrem sa-i invatam pe copii sa creeze ceva nou folosind materiale diverse. Copiii vor primi o bucata de carton pe care vor avea desenata o schita si multe bucati colorate din piele, de diferite forme.  Vor cauta sa gaseasca bucati de piele cat mai apropiate de formele de pe schita si sa compuna un tablou, pe care acasa il pot inrama.

Cost de participare pentru un atelier: 50 ron

Durata unui atelier: 60 de minute

Inscrieri: [email protected]0749419999

Facebook/MiniArtShow

www.miniartshow.ro

Detalii Eveniment

Perioada:
04-05 August 2012

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL