Ateliere de experimente stiintifice pentru copii – Distractie cu reactie!

10:30:00 - 16:00:00
Sâmbătă 13 Decembrie 2014
București

Stimulează curiozitatea copilului tău si deschide-i apetitul pentru știință la Cursul pentru copii – Distractie cu reactie!

Înscrie-l la noul curs Distracție cu reacție, unde va testa cu mâinile sale 16 experimente unice, care îl vor lăsa cu gura căscată 😉 Garantam 100% distractie, cunoastere si "wow feeling"!

Curs copii ateliere experiente stiintificeVom declanșa gheizerul de Cola, vom recrea mana lui Frankenstein, vom face propriile lansatoare de "rachete" și multe alte experimente spectaculoase prin care copilul tău va învăța noțiuni de baza din fizica si chimie.

* 100% activitate practica
* 100% distractie
* implicare directa a fiecarui copil în desfășurarea experimentelor
* materiale sigure
* traineri cu experiență

Cursul durează 4 săptămâni și se desfășoară în fiecare sâmbătă începând cu 22 noiembrie (22 nov, 29 nov, 6 dec, 13 dec), pentru 2 grupe de vârsta:

10.30 – 12.30 : copii 6 – 8 ani
13.30 – 15.30 : copii 9 – 11 ani

Locuri limitate! Maxim 12 copii/ grupa.


Pret / atelier: 75 lei
 

Important: Dacă, după prima participare a copilului la curs, considerați ca activitatea nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor dvs, aveți posibilitatea de a va retrage și de a nu plăti atelierul.

Participând la atelierele de știință Wow Lab, copiii își îmbunătățesc atât gândirea critica, logica și capacitatea de argumentare, cât și viziunea de ansamblu asupra proceselor și fenomenelor din jurul lor. In plus, atelierele constituie un sprijin complementar sau premergător pregătirii științifice formale din cadrul orelor de școală. De altfel, ele pot constitui și o alternativa utila și distractiva pentru petrecerea timpul liber.

http://www.wowlab.ro/ateliere/distractie-cu-reactie/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Decembrie 2014

Program:
10:30:00 - 16:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Connect Hub

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Dacia 99

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL