Ateliere de vacanta EduBricks. Programare si robotica LEGO pentru copii pasionati de tehnologie!

20 Iunie - 26 August 2022
București

Pentru o vacanţă distractivă dar şi educativă, vă propunem o nouă serie de ateliere interactive de construcţie şi programare a roboţilor LEGO care vor ajuta copiii să devină programatori pricepuţi, în timp ce se joacă. Atelierele de programare şi robotică EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea şi imaginaţia copiilor, folosind piese LEGO® şi ştiinţa.

Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele noastre îi introduc în tainele roboticii şi programării în cadrul unor activităţi educaţionale distractive şi practice în cadrul cărora construiesc roboţi şi modele din piese LEGO® şi învaţă să programeze roboţi in timp ce se joacă. Atunci când programarea se învaţă prin joacă şi observare folosind şi roboţi fizici construiţi de către copii, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi mai atrăgător şi mai distractiv. Învățarea modului de a coda la o vârstă fragedă poate pregăti cu adevărat copiii pentru un viitor de succes.

Edubricks îți oferă în vacanța de vară și ateliere de programare onlineSummer coding camps. Vezi detalii aici.

ATELIERE DE VACANŢĂ DE ROBOTICĂ LEGO®

Atelierele de robotică EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea şi imaginaţia copiilor, folosind piese LEGO® şi şţiinţa. Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi calculatorul, atelierele noastre îi introduc în tainele roboticii şi programării în cadrul unor activităţi educaţionale distractive şi practice în cadrul cărora construiesc roboţi şi modele din piese LEGO® cu motoare şi senzori pe care apoi le programează să efectueze diferite sarcini şi activităţi.

Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® distractive cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent executând comportamentul programat. Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşuirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare prin experienţe practice. Știm cu toții, cât de importantă este joaca în educația copiilor. Atunci când se joacă, mintea lor este mult mai deschisă să rețină informații noi. În același timp, pot asocia procesul de învățare cu o experiență practică și distractivă.

Învățarea modului de a coda la o vârstă fragedă poate pregăti cu adevărat copiii pentru un viitor de succes. Deoarece programarea poate fi transpusă în joc, copiii de la vârste fragede pot începe să învețe cum să scrie coduri folosind interfețe de codare vizuale. Programarea unui robot cu input (senzori) și output (motoare) poate oferi tuturor elevilor posibilitatea de a începe programarea fără a avea cunoștințe prealabile în codare sau robotică, în timp ce totul este perceput ca o joacă. Cursurile noastre ajută elevii să descopere elementele de ştiinţă şi tehnologie într-un mod distractiv şi practic, dar în acelaşi timp să îşi dezvolte şi abilităţi de viaţă esenţiale cum ar fi încrederea în sine, creativitatea, perseverenţa, munca în echipă.

Atelierele sunt recomandate copiilor de 6 – 9 ani.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Perioadele de desfăşurare:

  • 20 -24 iunie intre orele 10:00 – 12:00
  • 4 – 8 iulie între orele 10:00 – 12:00
  • 18 – 22 iulie între orele 17:00 – 19:00
  • 15 – 19 august între orele 10:00 – 12:00
  • 22 – 26 august între orele 17:00 – 19:00

Durata: fiecare curs se desfăşoară de luni până vineri, 5 zile pe săpămână, în intervalul orar menţionat (în total 10 ore)
Preţ: 600 lei/curs/copil
Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49, Sector 1, Bucureşti

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Detalii Eveniment

Perioada:
20 Iunie - 26 August 2022

Orasul:
București

Detalii Locație

EduBricks

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Şos. Kiseleff nr. 49, Sector 1, Bucureşti

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL