Ateliere gratuite pentru copii MiniMe Praktik

00:00:00 - 00:00:00
30 Iulie - 03 August 2012

MiniMe Praktik – Ateliere GRATUITE de creaţie şi îndemânare pentru copii.

In perioada 30 iulie – 3 august, Fundaţia Nadia Comăneci şi Praktiker România organizeaza activitati pentru copii gratuite, în limita locurilor disponibile.

Atelierele „MiniMe Praktik” sunt ateliere de creaţie şi îndemânare pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, cu participare gratuită, si care au ca scop educarea copiilor în spirit creativ şi totodată practic, învăţându-i pe cei mici să înfrumuseţeze diverse obiecte casnice uzuale  sau să realizeze obiecte utile şi deosebite din materiale care au la bază o cu totul altă întrebuinţare.

Copiii vor învăţa, spre exemplu, să decoreze şi să personalizeze o ramă foto din lemn sau un ghiveci de lut pentru flori, dar şi să creeze diferite personaje din linguri de unică folosinţă, o mască de carnaval sau un suport de pixuri din tuburi de carton rămase de la sulurile de hârtie sau de la prosoapele de bucătărie. Folosindu-şi propria imaginaţie şi creativitate, dar şi sub îndrumarea unui profesor cu experienţă în astfel de activităţi, copiii se vor juca dând viaţă unor obiecte unice şi deprinzând tehnici de folosire ingenioasă a hârtiei, cum sunt tehnicile de rulare şi împăturire a hârtiei – Quilling şi Origami – sau scrapbooking şi tehnica şerveţelului.

Materialele necesare pentru desfăşurarea atelierelor sunt puse la dispoziţie de Fundaţia Nadia Comăneci, iar obiectele create în cadrul Atelierelor „MiniMe Praktik” vor fi expuse pentru două săptămâni în magazinele Praktiker din Bucureşti.

De asemenea, imagini surprinse din timpul atelierelor vor fi expuse pe site-urile Fundaţiei Nadia Comăneci, Centrului MiniMe şi Praktiker România.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Program: de luni 30.07 – până vineri 3.08  grupa 1 de la 16.30, grupa 2 de la 17.30

5 şedinţe x 60 minute / grupă

20 copii, repartizaţi în două grupe

Dată limită de înscriere: 26 iulie 2012

Pentru înscrieri şi alte informaţii sunaţi la 0741.199.600 sau trimiteţi un email la [email protected]

Detalii Eveniment

Perioada:
30 Iulie - 03 August 2012

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Centrul MiniMe – Fundaţia Nadia Comăneci

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Grivitei nr. 150

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL