Ateliere MOMO de PASTI cu iepurași creativi și poznași

2-4 ani
10:00 - 11:00
Sâmbătă 16 Aprilie 2016
București

Sambata 16 aprilie Lumea lui Momo va asteapta la ateliere MOMO de PASTI cu iepurași creativi și poznași, cu Andreea Stefan.

Anul acesta sarbatorile pascale i-au daruit mai mult timp naturii sa se primeneasca, si credem ca si iepurasii sunt mai fericiti ca iarba e inalta si florile mai colorate. Asa ca, ciuliti urechiusele bine, mamici si copilasi, numai maine nu e Pasti! Masa e de pregatit, casa e de primenit..iar oaspetii de omenit!! 

Grupe de varsta:

ora 10.00 – copii de 2-3 ani
ora 11.30 – copii de 3-4 ani

Mai cu rima, mai cu vers…ne punem sambata aceasta pe treaba, adica pe joaca? Sau mai bine zis pe iepurit?

Va asteptam sambata aceasta sa incercati si voi sa transformati sosetele desperecheate in cele mai simpatice figurine de sarbatori.
Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 si 3-4 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Detalii organizatorice ateliere MOMO de PASTI cu iepurași creativi și poznași

  • Durata atelier: 60 minute
  • Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă
  • Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte)
Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ [email protected], menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier.
IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Aprilie 2016

Program:
10:00 - 11:00
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL