Ateliere Montessori pentru parinti

18:30:00 - 18:30:00
22-23 Martie 2013

Ateliere pentru parinti Montessori la Gradinita AEFIS-Montessori

Atelierele sunt sustinute de Ligia Stanciu, Coordonator educational metoda Montessori 0-3 ani, Animator autorizat Ateliere Montessori pentru 0-3 ani.

Sa fii parinte se invata in fiecare zi. Acesta e motivul pentru care Atelierele Montessori pentru parinti va propun sa va pregatiti cel mai bine posibil pentru a va insotii copii inca din primele zile.
Conceptele de Ateliere Montessori pentru parinti reprezinta emergenta orientarilor actuale ale parintilor de a fi preocupati de ameliorarea calitatii educatiei in general si a nevoilor fundamentale precum comunicarea, observarea, interrelationarea.
Propunem parintilor si bunicilor, institutiilor de educare si ingrijire precum si educatoarelor, celor preocupati de bunastarea copilului si de acompanierea, in termenii cei mai respectuosi posibil, a fazelor de dezvoltare a celui mic, sa profite pe parcursul acestor ateliere de ambianta, de consilierea unei persoane special formate in cadrul Association Montessori Internationale de Savoie (www.apm.montessori.fr, www.montessori.fr).

Obiectivele noastre sunt de a inlesni o relatie de colaborare, de schimb de experienta si de receptivitate intre copil, parinti si animatoarea Ateliere Montessori pentru parinti in scopul de a permite micutului sa beneficieze inca din primele zile de avantajele pedagogiei Montessori, care este aplicata de peste 100 de ani si isi continua avantul intr-un ritm alert.

Program:

  • vineri, 22 februarie, ora 18,30
  • sambata, 23 februarie, ora 10,00
  • vineri, 1 martie ora 18,30
  • sambata, 2 martie ora 10,00
  • vineri, 8 martie ora 18,30
  • sambata, 9 martie ora 10,00
  • vineri, 15 martie ora 18,30
  • sambata, 16 martie ora 10,00
  • vineri, 22 martie ora 18,30
  • sambata, 23 martie ora 10,00

De ce sunt importante Atelierele pentru parinti Montessori?
Maria Montessori este capul de lista al numelor care, alaturi de alti pedagogi de vocatie precum Emmi Pikler, a inspirat educatorii de astazi. Pe parcursul Atelierelor de parentaj Montessori veti profita de un mediu aranjat cu grija pentru a stimula simturile micutului dumneavoastra, fapt care-l va incuraja sa invete prin revelatie.
Animatoarea cerificata APM creaza un mediu care raspunde nevoilor in permanenta schimbare ale copiilor si care este pregatit in scopul de a le oferi posibilitati de contemplare silentioasa si de dezvoltare a unei concentrari particulare.
Cei mici exploreaza lumea prin intermediul celor cinci simturi simultan: observarea, simtul tactil, gustul, auzul, mirosul. Mediul pregatit include material de manipulare care-i invita sa descopere prin ei insisi.
Miscarea este cruciala intr-un mediu destinat copiilor cu varsta de pana la 3 ani, care sunt in stadiul senzori-motor al dezvoltarii. Copiii sunt liberi sa se deplaseze dintr-un loc intr-altul, sa-si aleaga o activitate.

Atelierele sunt organizate sub forma unor pachete/serii de 5 sedinte cu o durata de 1 – 1 h si 15 min pt grupuri de max 6 copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani.

Costul acestora este de 56 Ron/sedinta.

Inscrieri la 0722324744.

Detalii Eveniment

Perioada:
22-23 Martie 2013

Ora incepere:
18:30:00

Ora terminare:
18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradinita Montessori Edu

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Mantuleasa nr 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL