Ateliere pentru copii sambata 14 mai la Lumea lui MOMO

Sambata 14 mai Lumea lui MOMO va asteapta cu doua ateliere:

De la ora 10.00

*Atelier de joaca si explorare senzoriala pentru copii de 16 la 23 de luni si mamici

cu Adina Cosac, instructor educatie timpurie Lumea lui MOMO:

Eu si mami sau cum invata bebelusii – pictam cu iaurt colorat

Cum ar fi daca le-am darui copiilor nostri ceea ce au nevoie, la timpul potrivit? Cum ar creste daca le-am citi si canta din prima lor zi, daca i-am mangaia din crestet pana in varful degetelor, daca ne-am juca cu sunete si imagini, daca le-am oferi cel mai pretios lucru, timpul nostru?

Tema din aceasta sambata sunt pastelurile de albastru, rosu, galben si verde prezente in anotimpul nostru si pe care le vom explora in diferite moduri, inclusiv vom picta cu culori comestibile. Toate materialele pe care le folosim la acest atelier, sunt alese special pentru a satisface cele nevoile copiilor la această vîrstă

Ce fac copiii la intalnirile noastre? 

vor fi beneficiarii ideilor noastre creative in materie de stimulare senzoriala

vor explora activ spatiul pe care l-am pregatit pentru ei 

vor fi leganati pe muzica de bratele iubitoare ale parintilor

si cel mai important poate, se vor intalni unul cu celalalt 

Ce fac parintii la aceste intalniri? 

au acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupari  sunt inspirati de pofta noastra de joaca si pleaca acasa cu un bagaj de idei de pus in practica se deconecteaza de orice altceva si se conecteaza la copilul lor 

Acasa la MOMO, intr-o atmosferă caldă si prietenoasă, vom interactiona alaturi de 7 mamici si copilașii lor, iar participarea se face doar pe baza de inscriere prealabilă.

Costul unei sedințe este 60 lei/mamică + copil.

Inscrierile sunt nominale si se fac doar la email [email protected], precizănd vărsta copilului. Detalii la telefon 0723.565.113

Anularile se fac in scris sau telefonic cu minim 24 de ore inainte de atelier. 

 * Sambata 14 Mai, ora 11.30

Atelier de joaca si creativitate pentru  copii si parinti (grupa 2-3 ani), cu Adina Cosac, instructor Lumea lui MOMO in educatie timpurie:

Fluturi si Omizi – reciclam, inventam cu mami si cu tati ne jucam!

Unde-i oul a intrebat Gospodina?? L-ai mancat??? Hmm,  pesemne ca la fel ati facut si voi cu ouale colorate si vesele de Pasti? Bine, bine, dar ce ati facut cu cartoanele ramase? Noi cu siguranta nu le-am aruncat, caci ne-am gandit  cum le putem da si lor viata si culoare.

Sambata aceasta vor zbarnai manutele noastre in atelierul Lumii lui MOMO: vom recicla creativ cartoanele de oua transformandu-le in omizi vesele si colorate. Apoi, din hartie de matase vom crea o familie de fluturi 

Atelierul se adreseaza copiilor de 2-3 ani și urmărește dezvoltarea de abilități practice, creative și sociale. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Detalii organizatorice 

Durata atelier: 60 minute 

Locuri disponibile: 8 / pentru fiecare grupă

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru parinte) 

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la emailȘ [email protected], menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabila, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier. 

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Detalii la telefon: 0723.565.113. Lumea lui MOMO, Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, interfon 4321#.Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL