Ateliere pentru copii și shopping creativ pentru părinți la Bounty Fair #44 – Ediție de Crăciun

14-15 Decembrie 2019
București

Pe 14 și 15 decembrie, Bounty Fair ne invită Înăuntru, la shopping creativ de design românesc inspirat de sărbători. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 44, are loc la Casa Universitarilor și reunește 70 de artiști și branduri românești.

Sprijinind creativitatea sub toate formele și la orice vârstă, târgul oferă copiilor oportunitatea de a fi ei înșiși creatori în cadrul atelierelor care vor avea loc în Zona de Creație.

La această ediție vor avea loc 4 ateliere cu parfum de sărbătoare:

Pictură pe ceramică de la Ch’Artist

O sumedenie de obiecte din ceramică vesele și prietenoase ne așteaptă să le îmbrăcăm în culori după propria noastră imaginație.

Decorațiuni de brad de la Sarang Hanguk

Clopoțeii argintii, renii veseli și zglobii, oameni pufoși de zăpadă – noi îi decorăm pe dată !

Atelier de Mozaic de la Coloranda

La acest atelier ne vom folosi fantezia pentru a alcătui, din bucăți mici de sticlă de diferite culori și finisaje, un strat decorativ pentru diverse recipiente drăgălașe.

Tablouri pufoase de la Oaia Primordială

O dată cu hăinuțele noastre de iarnă și tablourile devin mai călduroase ! Oaia Primordială va susține un atelier de desen cu lână merinos care ne va învăța că nu există limite când vine vorba despre materialele din care putem crea imagini.

Atelierele vor dura între 20-40 de minute și vor avea un cost individual între 20-25 de lei, participarea făcându-se pe bază de jeton achiziționat de la intrare.

Ajuns la ediția #44, Bounty Fair este târgul-eveniment care, de mai bine de 4 ani, aduce împreună designeri și artizani români entuziaști și talentați. Scopul târgului este să promoveze creativitatea și artizanatul de calitate pe piața românească, selectându-și atent expozanții și încurajând brandurile noi. La fiecare ediție peste 1500 de vizitatori de toate vârstele îi trec pragul, cei mai mulți revenind pentru abordarea proaspătă pe care Bounty Fair o aduce de fiecare dată.

Bounty Fair #44
Data: 14-15 decembrie 2019
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 10 lei/ persoană/ zi (20% din suma va fi donată catre Asociația Hand2Hand ), iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere (atelierele au cost separat).

Detalii Eveniment

Perioada:
14-15 Decembrie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL