Atelierele de Pasti pentru mici si mari poznasi

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 13 Aprilie 2013

Activitati copii 2 – 5 ani: Mesterim lampioane colorate de hartie pentru Lumina Sfanta, cu Viorica Pintilie

Mesterim lampioane colorateDe la ora 10:00 si 11.30

Fiecare zi ne aduce si mai aproape de zilele de sarbatoare si credem ca pregatirile ne aduc cele mai colorate bucurii. Incepe curatenia de primavara, se schimba hainele din dulapuri, apar verdeturi proaspete in cosul de legume, petrecem mai mai mult timp afara prin parcuri si gradini…iar la Lumea lui MOMO, incep Atelierele de Pasti pentru mici si mari poznasi.

Sambata aceasta, ne vom struni sa mesterim lampioane de hartie, tocmai bune de adus lumina sfanta in Noaptea de Inviere, iar apoi pastrate, in casa ca o candela. Vom folosi picturile pe ud de sambata trecuta, hartie cerata, foarfeci si lipici..si neaparat sa aduceti cu voi o cutie goala de la branza topita, fara ea ne va fi foarte greu sa realizam lampionul.

In timp ce mami si tati sunt concentrati sa il termine, eu voi face un copacel din popcorn..ha ha, cine s-ar fi gandit!! Nu va spunem mai multe, sa nu va stricam bucuria!!
Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil.

Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. 

Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. 

Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Cat de mare sa fie copacelul? Si ce culoare? 

Sa zambeasca la soare, sa priveasc la mare? 

Cost atelier: 50 lei (adult+copil) sau 45 de lei x 3 pentru cei care isi doresc sa participe la toate cele 3 ateliere de Pasti.

Copiii sunt intotdeauna insotiti si cei mari lucreaza si se dedica temei in aceeasi masura in care se implica si copilul. O lectie pentru doi, o lectie de neuitat!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected] in limita locurilor disponibile

10% reducere pentru frati!

Urmariti programul nostru zilnic si inscrieti-va din timp acolo unde va place! Lumea lui MOMO are libera trecere la imaginatie, joc si voie buna!! Detalii la telefon: 0734.397.375

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Aprilie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL