Atelierele Digitale Online Logiscool! | 2020

15 June - 07 September 2020
București

Oferă-i copilului tău oportunitatea să se distreze în timp ce învaţă ceva nou în această vară!

Vara aceasta am pregătit cele mai cool ateliere pentru elevii pasionaţi de universul digital – Atelierele Digitale Online Logiscool – o serie de cursuri online de programare şi alte discipline digitale adaptate la perioada de vacanţă, distractive şi interactive, pe mai multe teme din lumea tehnologiei.

Cum se desfăşoară atelierele online?

Orarul atelierelor este disponibil pe site-ul nostru: https://bit.ly/Ateliere-digitale

‍ Alege-l pe cel mai potrivit pentru juniorul tău!

Minecraft (7 – 9 ani)

Cunoşti cuvinte precum Redstone, Minecraft sau Java❓❓❓ Nu? Nu-i nimic, le cunoaşte copilul tău Dacă îl auzi des că vorbeşte în limba ‘’străină’’ Minecraft, atunci atelierele noastre digitale de vară i se potrivesc la fix în această vacanţă. La atelierele noastre elevii vor descoperii latura educativă a acestui joc, o lume cu posibilităţi infinite, care antrenează creativitatea şi gândirea algoritmică. Află mai multe despre ce este mai exact Minecraft, cum se joacă, şi de ce este un joc potrivit pentru copii?

Android App (7 – 9 ani)

Dacă îţi doreşti pentru copilul tău nu doar să folosească aplicaţii şi jocuri pe mobil, ci chiar să le creeze şi să-şi pună ideile în aplicare, atunci înscrie-l la Atelierul Digital Android App! Îl vom ajuta să:

➡️asimileze conceptele de bază ale programării

➡️transpună ideile sub forma unui cod

➡️cunoască procesul de dezvoltare al unei aplicaţie, de la idee la produs final

➡️creeze o aplicaţie pe care o poate folosi cu prietenii

Kodu 3D Game Design (7 – 9 ani)

Oferă-i copilului tău o experienţă plăcută şi utilă în vacanţă! Înscrie-l la Atelierul Digital Online Kodu 3D Game Design. Kodu – mediu de programare vizual special pentru copii, dezvoltat de Microsoft, le permite copiilor să-şi elibereze imaginaţia pentru a crea peisaje şi personaje 3D şi a programa interacţiuni între acestea.

Video Production (10 – 14 ani)

Copilul tău e fascinat de video-uri, vlog-uri şi Youtube ? Vrei să înveţe să scrie un script, să filmeze şi să editeze propriile video-uri ? Înscrie-l la atelierele noastre de vară şi oferă-i ocazia să-şi urmeze pasiunea şi să descopere magia din spatele camerelor . Va avea ocazia să creeze primul său interviu interesant, reclamă cool sau chiar prima parte a noului său vlog! În plus va afla despre diferite genuri de film, va învăţa să editeze propriile videouri, să folosească tehnici cool de editare şi chiar efecte speciale.

Junior Designer (10 – 14 ani)

Caietele copilului tău sunt pline de desene? Hmmm… s-ar putea să existe un Junior Designer ascuns în el ! Oferă-i şansa să experimenteze modul în care un designer îşi duce la îndeplinire ideile, să se joace cu culori în format digital şi să editeze imagini ca un profesionist ‍ ! Va învăţa cum să utilizeze un soft profesional de editare a imaginilor, cum să combine culorile şi cum să creeze elemente de design, precum un logo sau chiar propriul website.

Mai multe detalii despre fiecare tip de atelier găsiţi pe site-ul nostru: https://bit.ly/Ateliere-digitale

De ce să alegi Atelierele Digitale Online Logiscool

Fă-i cunoştinţă copilului tău cu tehnologia şi oferă-i şansa să devină creator în mediul digital şi să capete cunoştinţe esenţiale pentru viitor.

La atelierele noastre elevii învaţă conceptele de bază ale programării în timp ce creează propriile proiecte de tip jocuri video, aplicaţii Android ori îşi însuşesc cunoştinţe de web design, producţie şi editare video.

Elevii au acces constant la o serie de materiale de suport în cadrul platformei de învăţare MyLogiscool, tutoriale video, resurse educative, quiz-uri, provocări, concursuri.

În plus, pentru că o educaţie de calitate oferă copiilor nu numai acces la un viitor mai sigur, ci la o întreagă lume la care nici nu îndrăzneau să viseze, 3% din taxa de participare va fi donată către Teach for Romania, organizaţie care pregăteşte oameni motivaţi să devină profesori inspiraţionali şi lideri în comunitate, în sprijinul copiilor din medii vulnerabile.

Preţul unui atelier digital este 490 de lei, la care se pot aplica mai multe discounturi: 10% dacă te înscrii cu minim 2 prieteni, 5% pentru fraţi/ surori şi 10% dacă participi la mai multe ateliere vara aceasta (valoarea maximă de discounturi fiind 15%).

Pentru mai multe detalii legate de înscrierea la Atelierele Digitale vizitaţi site-ul Logiscool: https://bit.ly/Ateliere-digitale

Detalii Eveniment

Perioada:
15 June - 07 September 2020

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL