Mos Craciun la Mall Promenada in asteptarea copiilor

16:30:00 - 20:30:00
18-23 Decembrie 2015
București

Mos Craciun la Mall Promenada! Mos Craciun isi muta casuta la Mall Promenada impreuna cu spiridusi unde ii asteapta pe toti copiii cu surprize si daruri.

In perioada 18-23 decembrie, Moş Crăciun îşi mută sediul din Laponia la Mall Promenada, unde îi întâmpină cu surprize pe copii. Împreună cu cei mai veseli spiriduşi, Moşul îi aşteaptă pe cei mici în căsuţa sa, pentru a le asculta poeziile, cântecelele şi, bineînţeles, toate dorinţele pe care el ar trebui să le îndeplinească.

Moş Crăciun a început din timp pregătirile pentru cea mai aşteptată sărbătoare a anului. Ela adunat o parte dintre ajutoarele sale de nădejde şi s-a mutat la mall Promenada, pentru a-i cunoaşte în persoană pe micuţii care îi trimit scrisori. Anul acesta, cei mici îi pot povesti Moşului ce îşi doresc de Crăciun sau îl pot bucura cu o poezie sau cu un cântec.

Vrei sa stii ce face Mos Craciun la Mall Promenada?

Personajele de poveste întâmpină copiii la Căsuţa lui Moş Crăciun cu o atmosferă de basm, cu multe colinde şi un atelier de creaţie a spiriduşilor. Ajutoarele lui Moş Crăciun au pregătit şi o mică surpriză pentru micuţii care îi vizitează Căsuţa – fiecare pleacă acasă o carte pentru copii şi cu dulciuri.

În timp ce micuţii îi spun poveşti Moşului, părinţii pot împacheta cadourile cumpărate din mall Promenada în punctul special amenajat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, în perioada 11-24 decembrie, cumpărătorii pot beneficia de serviciul de împachetare gratuită a tuturor cadourilor achiziţionate din mall Promenada prezentând bonul de cumpărături la punctul de împachetare alături de produsele pe care le pregătesc pentru cei dragi.

Atât accesul în Căsuţa lui Moş Crăciun, cât şi serviciul de împachetarea cadourilor sunt gratuite cand vine Mos Craciun la Mall Promenada şi se găsesc la nivelul 1, zona Peek & Cloppenburg din Promenada.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Pentru mai multe detalii accesaţi http://promenada.ro/evenimente/casuta-lui-mos-craciun/ sau pagina de Facebook Promenada.

Detalii Eveniment

Perioada:
18-23 Decembrie 2015

Ora incepere:
16:30:00

Ora terminare:
20:30:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Promenada Mall

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Floreasca Nr. 246B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL