Atelierul Zânelor, copii și părinți se joacă împreună pentru o cauză nobilă

11:00 - 14:00
Saturday 17 December 2016
București

Junior Chamber International va invita la lansarea evenimentului Atelierul Zanelor unda v-au pregatit 5 ateliere speciale, cu scop umanitar

 

Junior Chamber International (JCI) București lansează Atelierul Zânelor, eveniment cu carater umanitar de strângere de fonduri pentru copilaşi ce provin din familii cu posibilităţi foarte reduse.

Activitățile sunt diverse și mai ales creative, iar la cele 5 ateliere pregătite, fiecare ghidat de o câte o Zână, părinții și copiii vor învăta să creeze ciorăpei pentru a împodobi bradul în Ajunul Crăciunului, vor confecționa împreună scrisori și felicitări pe care i le vor trimite lui Moș Crăciun, vor picta manual obiecte, vor modela figurine din marțipan și se vor deghiza în îngerași și spiriduși pentru a se alătura echipei lui Moș Crăciun!

Sunt așteptate să se înscrie aproximativ 60 de perechi formate din copii (cu vârsta între 4 – 11 ani) și părinți la activităţile organizate de Zânele JCI București. Prin rotaţie, echipele vor participa la toate cele 5 ateliere pregătite special pentru ei.

JCI București este una dintre cele mai importante organizaţii nonprofit de tineri lideri, antreprenori şi profesioniști cu vârste între 18 şi 40 de ani, membră a JCI România și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber Internațional (JCI), care numără peste 200.000 de membri în peste 100 de țări.

Atelierul Zânelor îşi propune să aducă bucurie atât pe chipul copiilor din program, cât şi pe chipul copiilor nevoiaşi. Prin timpul petrecut împreună cu părinţii lor, copii capătă şi mai multă încredere în ei, devin mai motivaţi şi mai fericiţi.

Detalii despre Atelierul Zanelor:

Locatie: AFI Mall Bucuresti

Taxa de participare : 40 lei + o jucărie în stare bună

Pagina de Facebook a evenimentului este aici.

Evenimentul este organizat în colaborare cu AFI Mall, iar partenerii proiectului sunt: AFI Aventurier, Şcoala Olga Gudynn, Zâmbirici, 441 Design Studio, DynamiXRM, Gamma Digital Printing, Patiseria Tineretului, Consens Academy, Adrenallina Sports PR & more.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 17 December 2016

Program:
11:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL